Toysdaily 玩具日報

查看: 3018|回復: 14

[玩具報告] 2013新年第一擊,舊物新入

行去旺角,見到超時空咁靚價13x{:1_227:},當堂眼到突左,5洗諗,即投降比錢:57:也是我一生人第一次買超時空玩具::),勁開心,5講咁多睇相:)

我最愛的型態,平衡力一流

追擊中

令我諗起馬煇出動個part{:1_213:}

實在令我興奮{:1_221:}
Can you tell me where you get this
變形麻唔麻煩? 聽說要大量拆件換件
牛兄,請問在哪買呀,可以PM我嗎?:77:
行過SSP見到最平都要!*),
已經想明天出糧買,
雖然此款顏色膠了點,
不過抵價勝過一切~{:1_208:}
請問邊度賣?
我見佢有得變型都諗過買
但吾知點解好似都無乜人買,變晒死貨
Can you tell me where you get this
iamsamuel28 發表於 28-2-2013 04:22 AM

信和二樓三樓有,大把貨。{:1_203:}
回復 2# iamsamuel28

x旺商場 3/f
回復 3# cliffordchan107

真係要大量拆件換件,不過幾好玩呀
回復 5# deepz

x旺商場
回復  cliffordchan107

真係要大量拆件換件,不過幾好玩呀
牛大俠 發表於 28-2-2013 01:32 PM

見你也很喜歡, 我想也入得過,
玩過山口或MIA的變形, 拆件也習慣了, 不怕~~
見你也很喜歡, 我想也入得過,
玩過山口或MIA的變形, 拆件也習慣了, 不怕~~
cliffordchan107 發表於 28-2-2013 01:35 PM

cliffordchan107兄,
也入返架做個攪笑劇場~:x
等我明日出糧買返架玩下至得~{:1_203:}
cliffordchan107兄,
也入返架做個攪笑劇場~
等我明日出糧買返架玩下至得~
Agent-Smith 發表於 28-2-2013 01:51 PM

我都有此意, 可以夾山口GUNBUSTER, MIA ZETA, 一齊來個'鬥快變形比賽', 看看那一個變得最慢~~

不過我想要下週才有時間, 希望還見到~~

講起超時空, 這個舊山口盒蛋,
也會變到扯火的,
(我已爛了幾隻了~~嗚嗚)
請問邊度賣?
我見佢有得變型都諗過買
但吾知點解好似都無乜人買,變晒死貨
deepz 發表於 28-2-2013 12:22 PM

我上網睇過,呢架要變各形態都要大量換件,
而且呢款可以講係100s,咁多款內最膠個架,
我見過實物真係膠感強,:67:
所以好可能咁ge原因變死貨,:47:
不過個人覺得飛機型態是可取的,{:1_205:}
而且有咁抵玩價,是無可挑剔~{:1_211:}
回復 6# 你好

hw much ah ching......