Toysdaily 玩具日報

樓主: jerrytang617

[ENTERBAY] T-1000 is coming in due course

what kind of accessories will it include ?
batmaniac 發表於 27-2-2013 10:02 PM

what kind of accessories will you expect?
>>HD Rocky to begin, and HD T-1000(Now T-800 have a company) in Q4.

Q4......咁都叫 coming soo ...
coltrane 發表於 27-2-2013 09:56 PM

OK. Title amended...{:1_231:}
請問係吾係1:4?:unhappy:
回復 3# Eddie82

得張大頭相....就話贏HT九條街....:(好似好武斷...
回復 5# twinsenckw

我贊成,反正想入返隻陪下隻DX10,但又覺現在果隻炒太高了
回復 20# 全職玩具獵人

我都想入隻陪我隻mms同黎緊個隻dx13:56:
但係t1000好似已經冇乜特別可以出2.0啦,出dx淨係加對可動眼好似好無謂:42:
如果只是1:4的穿警服的T-1000+ 似足真人頭雕, 對我吸引力唔算大, 我反而想有多d "liquid metal" feel. 暫時有d興趣不過睇最後出成點先.
應該只是劇照來的
似係用下圖來作修飾
一定是劇照啦~ 一向EB出新figure都係一part一part咁post相出來, 一係手, 一係腳, 一係頭. 要差不多出貨先公佈大圖同價錢. 好少咁齊有成大半個身啦哈哈~
樓上有巴打可能誤會左張相係個辦
如果只是1:4的穿警服的T-1000+ 似足真人頭雕, 對我吸引力唔算大, 我反而想有多d "liquid metal" feel. 暫時 ...
jeffloh 發表於 28-2-2013 10:23 AM

出得T-1000
雙勾, 劍手, 尖手指, 子彈窿, 爆頭哩D part一定不可缺少~!
最好有埋騎警裝就一流~~
1:4 T1000必入,已入T800 BD,
遲D又出T800 Ver2.0,正....{:1_208:}
出得T-1000
雙勾, 劍手, 尖手指, 子彈窿, 爆頭哩D part一定不可缺少~!
最好有埋騎警裝就一流~~
MAX 發表於 28-2-2013 12:21 PM

我怕你講呢d要T-1000ver2/BD版先有咋!!{:1_202:}
回復 19# samuellam

我知错啦,唔好插我啊:no:
有冇CHING知HT好耐之前出個隻1:6 t1000 原價幾$? :(