Toysdaily 玩具日報

查看: 12098|回復: 5

[玩具攝影] SRC魔法戰隊 魔法王

SUPER ROBOT CHOGOKIN

魔法戰隊MAGIKING

五顏六色,戰隊本色
斯文靚仔,身型粗礦,加上魔法元素,未必合襯,但我喜歡,加埋帥爆護翼,更加迷人

一早已想買,套劇未睇過,動力未夠
but上個月見到有店做特價,
條件滿足,可以不入嗎?

下面悶圖亂擺一餐

這款沒什麼特典或初回什麼的,配件就有魔法陣個,爆型

本已齊集海陸空3,無奈src豪快王最後還是不太滿意,賣了,唯有期望下隻同[]有關的戰隊機械人

呢隻我未買..因改得太勁...或可能因為未見到特價有幾特價吧:)謝大大靚圖分享

sr海賊個人覺得其實都幾靚仔...簡單地美化了原來造形而不誇張.唯獨是合金比例只集中在下身便有點美中不足
呢隻我未買..因改得太勁...或可能因為未見到特價有幾特價吧謝大大靚圖分享

sr海賊個人覺得其實都幾靚 ...
老文 發表於 27-2-2013 13:43

我被豪快王那對向內斜的拳位考驗到,就係好難擺到好看,所以唔要佢low...
回復 3# AJ

果個位又係好抵死...最衰佢拳頭位可以拉出來關節的極小:(
哩隻係好物黎,多謝分享先:35:
如果想再入多隻戰隊機械人,不妨考慮吓隻大獸神{:1_208:}
呢只SR化自後真系靚左好多~魔法師既造型真系出曬黎~