Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 神打魔帝

[玩具攝影] [史前舊物] 極魂No. 002「鏡中的御龍者」幪面超人 龍騎

回復 28# 神打魔帝

嘩!神打兄我真係好希望好似你咁全制覇,可惜還欠紅響和亞極多孖裝無入,而家紅響都好難揾了:no:
回復 29# bigtomm
我第一隻入既係劍, 之後先追番之前果D,
玩極魂既原因係因為痛「冇錢玩SIC」XDD,
不過玩落極魂又有極魂既中好;)

回復 30# cliffordchan107
CHING 隻響鬼keep 得唔錯wo,
我都有好多隻極魂未打報告,
1月尾因為日本有平貨番,
又入多左架913電單車 + Agito 電單車
都未有時間開黎玩......orz

回復 31# ryu4103

如果唔係太遲入坑其實全制霸都唔算太難 (雖然樣樣玩具都係咁xdd)
最難入手係hyper hobby 附送果隻透明響鬼, 我要響日本bid番黎.......

響鬼紅早一年都仲見到老虎拍賣久唔久有1~2隻
近半年真係冇曬影..........

Agito 孖裝就雞旺都好似仲有現貨
不過價錢就不太友善,
睇你對佢有幾大愛啦xdd
回復 33# 神打魔帝

唔該你先。雞旺都會去睇睇,如果價錢唔啱就唔買了。紅响鬼自己都試過噴色,不過搞到斷關節,所以我諗呢隻放棄了。初初極魂一出就買以為可以全買,最終都唔得,唉!
回復 34# ryu4103
所以我已經唔理佢靚唔靚,
只要係極魂, 一出就入左先,
特叮係d 限定, 過左氣之後就算有貨都賣得好貴
回復 35# 神打魔帝

有時諗住極魂始終會平就無立即入手,所以有D就錯過左。有D一出就立即入點知就跌價。好似隻極魂負電皇一出我三魚二入。而家老虎網最平一魚二即買價就可入手,真係唔知咩價先合理入手
回復 36# ryu4103

所以我既做法係一出即買一盒番黎儲左先
如果之後跌價再買多盒開黎玩,
極魂勝在夠平 (以前), 買多盒玩都唔會點肉痛(以前)