Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 馬仔

[玩具攝影] 你真係Gunbuster???????

玩過src gunbuster 及對而家d 銷售方法有感而發.
馬仔 發表於 22-2-2013 08:52 PM
說出重點,勁like,而家d玩具無誠意到爆,雖好然間唔中都有d好嘢,曾經滄海難為水呀
有時真係好火, 你未出本體就出D PARTS分開賣.{:1_196:}

即係擺到明鋸你.....................串到爆. 你出左本體後出都吹你唔漲.:53:

斧頭D 咁BASIC 既野又無, 除左D縲絲同腳下面有少少鐵之外, 根本唔係合金!!:74:

同當初出個隻古鐵, 天同地, 定價仲要高左, 傻既.:38:

所以我要出呢個POST表示不滿, 個SET 限定野, 唔買!!{:1_224:}

還惦我隻GX34大把PARTS 未用, 留番SR用.{:1_208:}

抽水 gag 果然正      

其實最好嘅 Gunbuster 除左甘暈之外,大家唔好唔記得 ...
garykctse 發表於 23-2-2013 10:47 AM
我都有買超合金魂同以前隻山口式, 系冇買SRC :38:
interesting report................good
2字頭可以考慮一下。

quote]我都有買超合金魂同以前隻山口式, 系冇買SRC
sraywing 發表於 23-2-2013 12:38 PM [/quote]

其實又唔係真係差到咁既...
可能我要求低啦。
不過對我呢d冇位冇錢合金魂既人黎講,
高可動之餘都算重手, 配件夠玩, 已經好滿足。
笑左~~~~絕對認同 :x
唔同人有唔同喜好同要求,有時又唔駛吓吓過份執著嘅,玩玩具唔係用黎玩到自己一肚火呀嘛 :x

但係,無論如何都要講一句:笨呆,你好野,收就收足,俾就不足 :53: :53: :53: :53: :53:
都係發洩下, 都唔會記住, 玩多d玩具, 好快淡忘!!{:1_205:}

唔同人有唔同喜好同要求,有時又唔駛吓吓過份執著嘅,玩玩具唔係用黎玩到自己一肚火呀嘛 ...
garykctse 發表於 23-2-2013 09:32 PM
認同馬仔兄,Parts真係擺明掠水,{:1_201:}
SR Gunbuster同合金魂比較既話,除左可動贏之外,
其他都輸⋯
而SR既顏色如果用返黑鐵色,我諗會正好多。{:1_220:}
補番幾張少數出品既Gunbuster.

近鏡.

入櫃相, 3隻Gunbuster.

近鏡.
馬仔 發表於 22-2-2013 10:16 PM

馬兄果然係忠實fans呢...............收藏超強~{:1_221:}
剛剛找回盒合金魂出來,所有SR魂限parts,合金魂都有。{:1_208:}

馬兄果然係忠實fans呢...............收藏超強~
ray文 發表於 24-2-2013 03:47 PM
剛剛找回盒合金魂出來,所有SR魂限parts,合金魂都有。
馬仔 發表於 24-2-2013 11:36 PM

好正呢, 我沒有超合金魂呀..................{:1_201:}
:ar:由於有合金魂的關係,所以根本當佢唔存在~~~
大家睇下合金魂, 完全有曬所有野, 一開始就分開D野賣, 連基本野都係咁.

我明合金魂同SR唔應該比較, 不過基本野都無真係好差- 我講緊個斧頭.

如果一開始成隻野限定就無野好講, 直頭唔買, 因此SR 合金呢個系列, 佢唔跳, 我都唔會入.:42:

http://toysdaily.com/discuz/view ... 2775&highlight=