Toysdaily 玩具日報

查看: 5136|回復: 14

[詢問] DAMTOYS - Gangsters Kingdom : Spade J ) 請問Ching們在那裡有得買呢?

請問Ching們  DAMTOYS - Gangsters Kingdom : Spade J (黑幫王國 : 黑桃J)
可以在那裡有得買呢? 在Y記拍賣上都找唔到,E記超貴,
how about Taobao?
most of figure shop sold out already in hk.
I saw a shop mark up to $9xx…… I give up……
見出面唔多貨...我諗只會愈賣愈貴.. 上星期見雞旺賣緊9xx 前幾日睇加到12xx了= =
1200 :O 貴 5魚係唔係crazy?
Ching : 我早前訂了貨,到現在還未通知,請問Ching有沒有同樣的問題呀? 我最怕沒有貨,有些是朋友一起訂,他們問我有未.真的不知點答,店舖到今天還未聯絡,打電話,次次都留言,留言後又唔覆.請問各Ching們可以點,我新年前問,他們說:新年後有, 今天剛回,早前交給朋友代問及聯絡,這店舖仍然沒有回覆..
自己想要都未有,朋友個盒可以點? 今次真係激死,試過一次,以後都係相信朋友的說話.
回復 3# 陳小明
Ching,我當然知道啦! 我朋友在網上早已見到這款的價格貴了,他問我有未.我幫他訂了自己又訂了.昨天才拿到一盒,店舖話暫時沒有貨,下星期再看看,我又要下星期出去問.
我訂了貨,不是理應一定有咩..如果唔係該店又照收我訂,
下次都唔去訂貨.最大問題,就係下下打電話又唔聽,留言又唔覆.
如果真係無,都要早D通知我.我去其他店到訂.
外國都無貨,現到有貨,正如師兄所講,又貴,點入?
Ching : 我早前訂了貨,到現在還未通知,請問Ching有沒有同樣的問題呀? 我最怕沒有貨,有些是朋友一起訂,他們問 ...
CATHAY 發表於 26-2-2013 04:37 PM

Where you preorder?
回復  陳小明
Ching,我當然知道啦! 我朋友在網上早已見到這款的價格貴了,他問我有未.我幫他訂了自己又訂了 ...
CATHAY 發表於 27-2-2013 04:53 PM

As I know the bulk stock was sold out in early of Feb.
DAM toy has no planning for 2nd round order of this figure…… sigh……:sad:
回復 7# hyatt
旺角 雞旺商場2/F,買BB衫對面的店。
Ching小心。訂東西記得問多一次是否一定有貨。
我就係無問到,又或者我不是店的熟客,但係我不是訂了隻。
但係只得一盒可取,其他的就繼續等,都唔知等幾時?
回復 7# hyatt
Ching小心。訂東西記得問多一次是否一定有貨。
我就係無問到,又或者我不是店的熟客,但係我不是訂了隻。
但係只得一盒可取,其他的就繼續等,都唔知等幾時?
回復  hyatt
Ching小心。訂東西記得問多一次是否一定有貨。 ...
CATHAY 發表於 13-3-2013 04:35 PM

Thanks for your kindly remind!!
As I know that shop was bad listed by most of  famous brand figure supplier e.g. hot toys, enterbay, did………etc.
Thats mean they can't ordering from main supplier directly. Just buy stock from current market………:ar:
你唔係熟客,又冇醫學Dr.乜乜会撑,緊係冇得攞喇:69:
頭像被屏蔽
又係醫學會?樓主攞完要CHECK下,否則攞阻假野就大劑!
難怪香港禁多醫療事故,禁空閒影 ...
羅蘭 發表於 15-3-2013 12:20 AM

兩條廢柴,一條打手,一件龍婆,從來未post過分享figure 嘅相,只係識用把「狗口」去玩玩具,不知所謂!   

所有醫生都有自己嘅嗜好,空閒時間影玩具同醫療事故拉埋一齊講?簡直侮辱醫生嘅專業!

香港醫療事故叫做多? 唔識唔好亂up 啦! 你不如搬返大陸啦,上面咁先進啱唒你!!
你唔係熟客,又冇醫學Dr.乜乜会撑,緊係冇得攞喇
打炒手家 發表於 13-3-2013 07:24 PM

廢柴打手,你插間鋪我無所謂,又唔係我開:42: