Toysdaily 玩具日報

查看: 16813|回復: 15

[玩具攝影] W.H.A.M.! 你認識它嗎....[CRUSHER JOE 一、二號機 ]+ 玩具隨影

沒影玩具相近4個月~ 除了忙之外, 其實個人也找不到特別想入手與及影的玩具, 反而小ZIN每次出去看玩具都搵到心頭好, 話說先前未出DX連戒子鏈的WIZARD腰帶已買給小ZIN, 可是後期出的RING HOLDER在旺角亦不能入手, 幾經困難才入手滿足到小ZIN{:1_196:}, 所以相對下已覺得下一代已比自己更需要玩具{:1_209:}, 看住小ZIN玩玩具玩得開心更滿足, 但我是仍有上來做CD ROM{:1_210:}, 正題~WHAM的CRUSHER JOE FIGHTER 1&2 終於令我有沖動影, 這個個人覺得是十分有水準同誠意的玩具, 等同鐵巨神, 當然這是冷門+老餅野, 這動畫我有看過, 最吸引我的是人設, 好~去相:43:(遲來的祝賀大家新年進步{:1_199:}~ 心想事成~~ 入手的玩具QC正{:1_211:})
000800a.jpg DP.jpg
IMG_0446.JPG IMG_0450.JPG

隨影開動~~~~

IMG_0329.JPG IMG_0319.JPG IMG_0333.JPG IMG_0334.JPG IMG_0335.JPG IMG_0337.JPG IMG_0338.JPG IMG_0339.JPG IMG_0340.JPG IMG_0348.JPG IMG_0354.JPG IMG_0357.JPG IMG_0358.JPG IMG_0360.JPG IMG_0364.JPG IMG_0367.JPG IMG_0371.JPG IMG_0374.JPG IMG_0376.JPG IMG_0388.JPG IMG_0382.JPG
轉輪的筋肉人令我有驚喜~ 遲下再影, 佢有幾對表情眼, 雙BODY, 中意筋肉人怎能錯過, 但相比起超像可動......, 我覺得佢退了步, 雖然關節是好了, 但上色造影好像...不夠先前好, 這只是個人觀感~ 希望今年有更多好玩具吸引我~~
{:2_285:}
哈哈!好文分享!
新ICON不錯吧∼{:1_197:}
回復 2# Dick.Po

直頭正啦{:1_227:}wakakakaka
好耐無見呀!!!{:1_208:} 歡迎回歸!!!

btw,乜筋肉人出左喇咩??!{:1_236:}
I want to buy too, but too expensive.{:2_273:}
回復 4# sundaydriver

出了一段時間,幾好玩,希望佢出齊,上色唔錯,不過我影得差同器材差(双差),所以影唔出d色。
回復 5# Panzer

WAVE出品就多數這價,還貨源很少,e十想揾到都唔易,期待有朝一日出太陽之牙成品。
一出即蒸!!强!!
好耐無見呀!!! 歡迎回歸!!!

btw,乜筋肉人出左喇咩??!
sundaydriver 發表於 22-2-2013 02:08 PM

筋肉人is not for childen under the age of 6:67:
小弟對於安彥老師做人設嘅動畫一直都有留意, 破壞者阿祖亦確實夠經典。

回復 8# Douglas.M.Saint

那是你們的鼓勵:shy: 近排能吸引我的玩具是少了.......,  這個情況希望快點過去, 除了WAVE之外, 千值練的出品亦是我留意的, 它們的出品確實係有保證. 單看今次的附送戰車仔底部......已經證明, TAK哥喜歡的SIC系也越出越好, TAK哥不愁沒心頭好入手.
回復  Douglas.M.Saint

那是你們的鼓勵 近排能吸引我的玩具是少了.......,  這個情況希望快 ...
ZIN 發表於 22-2-2013 04:47 PM

{:1_230:} 千值練簡直朝着我的荷包衝過來。。。
個對飛機真是無印象 {:1_229:}
不過...筋肉人就超 LIKE, 以前細個買好多筋肉人的單色膠公仔玩...{:1_231:}
謝分享!

又彷彿當年見倒鐵巨神果隻感動...

如果隻隻玩具質素都咁高你話幾好 :42:
兩架机真係越睇越毒{:1_229:}