Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 今日終於帶咗著褲城返屋企!^^

著褲城,組得好!!!
EDMONDLUN 發表於 22-2-2013 01:45 PM

多謝ching支持!:$:43:
look very good. :71:
呢個著褲城頭好似{:1_229:}影得幾好師妹加油:71:
e個頭好有舞王feel, 向上望!!!
回復 12# 小夜貓

唯有等等∼∼
{:1_229:}
look very good.
Macross長谷有洋 發表於 22-2-2013 03:09 PM

超靚仔~:shy:

呢個著褲城頭好似影得幾好師妹加油
anpanman_lo 發表於 22-2-2013 03:22 PM

我會試下整毛頭比佢~{:1_214:}
多謝ching~~~
e個頭好有舞王feel, 向上望!!!
coolgary 發表於 22-2-2013 03:33 PM

你都唔知我掙扎咗幾耐,要著褲城定係能呔能~:love:

回復  小夜貓
    唯有等等∼∼
7仔 發表於 23-2-2013 01:01 AM

希望你買到啦~:o
其實好似好多ching講9成都係男仔玩figure 咁睇睇下有個女仔點都會望下既
仲有咁啱你又買body仲加個城城頭 所以斷估 路過問問 :36:
師姐 , 妳都喜歡郭富城 ?!? 我由細到大極之喜歡佢 , 我諗住買左光頭 look , 自己砌緊個佢演唱會 opening 個件閃石歌衫 look !!!
lee個國貨城某d角度幾好樣咁
其實好似好多ching講9成都係男仔玩figure 咁睇睇下有個女仔點都會望下既
仲有咁啱你又買body仲加個城 ...
hkman123hi 發表於 23-2-2013 10:21 AM

咁啱呀!咁下次再見到我記得同我打個招呼哦!{:1_220:}
師姐 , 妳都喜歡郭富城 ?!? 我由細到大極之喜歡佢 , 我諗住買左光頭 look , 自己砌緊個佢演唱會 opening 個 ...
samyiu 發表於 23-2-2013 11:35 AM

佢一出道我就鐘意佢啦!:shy:期待你果個演唱會look~
尋日掙扎咗好耐想買mj套衫比佢,不過今個月真係洗唔少所以都係無買喇!
lee個國貨城某d角度幾好樣咁
the_crow 發表於 23-2-2013 01:11 PM

係呀,好彩買到咋!都係老細好人!{:1_226:}
不過頭髮好似令得滯,我想同佢整消光~{:1_228:}
送幅自製毛頭俾你以示鼓勵!

我都係城城fans!:35:
不錯,角度少些高炒會更佳{:1_235:}
送幅自製毛頭俾你以示鼓勵!

我都係城城fans!
Toruk_Makto 發表於 23-2-2013 05:29 PM

多謝ching!我都係睇咗你個自製毛頭post,想整一個比佢呀!:D多謝晒你幅相!{:1_221:}

不錯,角度少些高炒會更佳
darknight 發表於 23-2-2013 05:32 PM

好的,下次試下唔係地下影會唔會好d。下下趴地真係好攰!:die:
可惜我買依款植毛o既鋪已經摺左...:42:
我手上僅餘一個黑色同Thor o既啡金highlight...
唔係好捨得再用...
如果我再遇到有o既通知你啦!{:1_220:}
可惜我買依款植毛o既鋪已經摺左...
我手上僅餘一個黑色同Thor o既啡金highlight...
唔係好捨得再用.. ...
Toruk_Makto 發表於 23-2-2013 09:11 PM

我有呀,黑色啡色金色都有,不過都係黑色啱用,其他色好似怪怪~~~
難怪好少見阿王染髮
:(