Toysdaily 玩具日報

查看: 3576|回復: 12

[詢問] 求問,香港邊度仲有勇者玩具賣

前幾日系大陸淘寶度見到有香港玩具店放0左幾只韓版勇者上去,我即刻就穩大陸親戚幫我買,點知店主一直無回應,跟住在去睇店鋪簡介就發現店主系香港有鋪,但就唔知系邊度,睇圖好似系皆旺,但我都仲未確定,所以比D圖各位大大睇睇……求鑒定

仲有小弟想問問仲有邊度可以買到勇者DX玩具

下边哩只勇者凯撒仲有边度可以稳到

前幾日系大陸淘寶度見到有香港玩具店放0左幾只韓版勇者上去,我即刻就穩大陸親戚幫我買,點知店主一直無回應 ...
zhaozhaoyue 發表於 22-2-2013 12:12 AM

,

下面個隻早一兩年仲可以搭埋紅色兩部一牛零買
依家我見要3牛.....
圖一個張好似旺角皆旺某店,
幫推~~

最下面個隻應該都幾難找~~
九成九係多啦a夢吧
多啦a夢就唔好去買了...黑店一間...講完

淘寶 o的野經常係轉售HK 拍賣網o既野,如果hk 拍賣冇左,.佢緊係唔覆你.
就算 多拉b夢 有..你都唔好去.呢間野非常出名"有品同老實"的.
現時點,車站名果間唔知仲有冇.

勇者凱撒 藍色果隻好難搵.
我係深水埗玩具街見過韓版泰安,無為意店名
我係深水埗玩具街見過韓版泰安,無為意店名
edmondphk 發表於 22-2-2013 01:57 PM

韓版泰安同勁力達古奧都幾多貨, 不過泰丹x就唔見, 我個隻都係托人係韓國買
{:1_208:}唔該曬樓上個位大大提醒啊
韓版泰安同勁力達古奧都幾多貨, 不過泰丹x就唔見, 我個隻都係托人係韓國買
sckoko 發表於 22-2-2013 02:30 PM

現在韓版還能找到哥修羅一套的嗎?這位壇友
現在韓版還能找到哥修羅一套的嗎?這位壇友
886600 發表於 27-2-2013 05:54 PM

韓版好耐之前先見過
不過只得戈修羅, 龍王BOX SET好似見過一次

不過韓版唔及日版, 無哂電鍍
韓版好耐之前先見過
不過只得戈修羅, 龍王BOX SET好似見過一次

不過韓版唔及日版, 無哂電鍍
sckoko 發表於 27-2-2013 06:01 PM

蓝光人系列就差哥修罗买不到.龍王BOX SET韩版都好想拥有.可惜太迟了.
yahoo有cms賣,我都買左一set,不過價錢都幾金
樓上果副圖我知你講邊個,一年前我已經搵佢,都係無覆