Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: terce

[3A/ threezero] 3A Toys - WWR Meat is Murder

dogjumpjump CHing 又要公道dd ~

隻大 Armstrong 1G 和隻 Grunt 都是未出過 JEA 版本的 ~ !
而 Dropcloth 和長短脚 Square,  3A又的確是再翻出,  這又係事實.... :67:
唔計其他,DC5隻,square1堆,香港有幾多位哩d個別例子,有玩家係bar問不如隻DC改為1.5, 3A又話1.0至係1  ...
O-Boy 發表於 22-2-2013 02:48 PM

應同 CHing 講法, 綑綁式消售法確實不能常用, 像我這些老 Fans 來說,

已一早開始懂得選擇精收自己心怡系列如 "EMGY" 和 "666沙鬼" 等 ~

但偶意也會入手其它色系來玩的,  好似今次隻 JEA Grunt 我也十分有興趣, 但因是套裝才有所以我也打消購買念頭...

其實我建議 3A 套裝優惠應多一點, 如不是會員也有八折優惠, 而同步也可有分開散裝選擇出售,

會員當然有折兼可優先買,  那就可以吸引到新玩家入手又照顧到舊 Fans 會員需要,
一舉兩得 !  
回復 17# ATOM2003

很不錯的建議
Ash話哩隻唔會單賣,好多人係F5 bar唉佢都say no.
O-Boy 發表於 2013-2-22 01:43

人地出套餐都是想去貨, 真係益街坊咩{:1_228:}
人地出套餐都是想去貨, 真係益街坊咩
bigtomm 發表於 22-2-2013 07:20 PM

舊水新瓶賣US530, 點止想去貨咁細食{:1_211:}
頭像被屏蔽
我也只是對JEA Grunt有興趣,但要是這樣買的話我還是放棄了!!!:42:
精收!精收:67:
請問有冇CHING知呢款幾時出呀?