Toysdaily 玩具日報

[詢問] Playarts改metal gear rising

平的話應該會買埋黑:shy:
希望會出埋大叔SAM同埋分體人
好鐘意呢2位
回復 16# 卡妙

呢兩位都好型 特別鍾意samual

如果出sundowner就好玩 武器set:x
白甲都好正.....吾知有無現貨賣呢
一圖流住先,好多essay做
第一次玩PLAY ART
D關節好硬好驚啪斷
卡妙 發表於 22-2-2013 12:48 AM

I'm also looking for my White Armor Version. :shy:
正常黑甲我都等緊,有實物圖睇下止止渴就好喇:35:
已取貨!都幾大隻吓!應該暫時訂咗先有!現貨可能要等等?
請問師兄喺邊度訂??
尋日在清粉訂今日取貨!仲有專用支架送!
我想買.. 邊度仲有得買?
我諗!都係精粉啦!佢地應該係大庄!請唔好誤會我唔係幫佢賣廣告!貨源同價格應該o.k!如見到有我諗要即入!因為做得太正!之前隻忍者俾d死人炒家炒到飛起!我諗呢隻都走唔甩喇!不過隻野有少少缺點!check貨時請check清楚裝甲連肉位置因為我入咗隻有d位上唔晒色!好在我入多咗隻靚仔!如果唔係就後悔啦喇!
回復 14# 卡妙

呢隻你係邊度買?

好在尋日在清粉訂到所以今日有貨取!但聽到有人打電話問無訂有無現貨買?店員答暫時只有訂先有貨但今日來貨唔多!所以訂咗都要快取!現貨未知有多少同幾時返到!
我諗!都係精粉啦!佢地應該係大庄!請唔好誤會我唔係幫佢賣廣告!貨源同價格應該o.k!如見到有我諗要即入! ...
joeyma2007 發表於 22-2-2013 10:53 PM

今日出去問過一般都係話要星期一二先有

行過青口見一堆人在QC,佢應該是最早一間派貨
回復 28# 域高
其實隻野真係ok!價錢都很ok!所以真係入得過!
今日出去問過一般都係話要星期一二先有

行過青口見一堆人在QC,佢應該是最早一間派貨
域高 發表於 22-2-2013 11:04 PM

請問方唔方便PM邊間星期1,2會有貨?
今日問188間蒸粉,都冇現貨,問佢會唔會翻貨,佢話應該唔會再翻...