Toysdaily 玩具日報

[詢問] 大家認為HT下一隻開訂嘅係邊隻呢?

我估好大可能係新版war machine, 之後戲上時/完 就開iron patriot (同外型不過"色"唔同)
另外以HT老細"慣例 ...
jeffloh 發表於 20-2-2013 01:39 PM

咁會唔會先出新版war machine,而iron patriot係動漫版呢?
咁會唔會先出新版war machine,而iron patriot係動漫版呢?
qiy 發表於 20-2-2013 04:09 PM

照計唔會卦, 因為iron patriot就咁睇都算是"主角機", 出動漫limit o左得1500-2000隻咪搵少好多?? 如果只出一隻"大眾版", 我就覺得"war machine" 係動漫版會合理d (因為可能出一出場已經被改成iron patriot)
上次幅圖完成度最高係 the bat 1/12,色都上埋
banshee1032 發表於 20-2-2013 03:43 PM

係有上色先好..... 唔好好似batmobile 咁無上色就咁原色黑膠:63:
估計War m ,或愛國者。
回復 10# denniskwong

我都想佢出下一隻 avp 或者 p2 ,但predator 唔係大熱電影了,睇怕要過哂所有英雄先到 p 涉下位
回復 18# ilovetoys

哈哈,上次幅圖真係上左黑色,但 the bat 真係黑色一舊野咁,我都希望佢做下舊化好似1/6果架咁
回復  ilovetoys

哈哈,上次幅圖真係上左黑色,但 the bat 真係黑色一舊野咁,我都希望佢做下舊化好 ...
banshee1032 發表於 20-2-2013 06:24 PM

但batmobile 最後出品係無上色ma~~
遲啲有時間我一定會搞搞架車. 噴返浸消光都好.
我就十分期望係 robocop :64:
AVP啦!果兩隻造型都同scar差唔多,多咗D料可以用埋
回復  denniskwong

我都想佢出下一隻 avp 或者 p2 ,但predator 唔係大熱電影了,睇怕要過哂所有英雄先到 ...
banshee1032 發表於 20-2-2013 06:21 PM

p仔好多 fans 架喎...如果唔係上次 ber. predator 就唔會比人插身高插到幾十頁
頭像被屏蔽
唔洗估,應該係哥哥。
聶風 發表於 21-2-2013 11:47 AM

真係估佢唔到喎!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
唔洗估,應該係哥哥。
聶風 發表於 21-2-2013 11:47 AM

>>此極具收藏價值的張國榮1比6(12吋)珍藏人偶將全球限量發售,發售詳情將稍後公布,「哥」迷敬請密切留意!

哥哥開訂前應該仲有其他掛.