Toysdaily 玩具日報

樓主: fggdddsally

[活動展覽] 午後展覽報告∼TAMASHII NATIONS@反斗城(尖沙咀)

D SR合金要$519.......:50:
咁快有晒價錢??
yugi 發表於 19-2-2013 05:49 PM

就算沒show價錢!反斗城d價也不難估!一定10算以上....!
不過隻ex雙魚街現貨除時貴過反斗城d價!!

依家d玩家見到咁樣以為瑞記開倉,以為D新貨盒盒都劈到100蚊俾你咩,唔好係度發夢,係尖沙咀開得擺明做遊客生意,佢又冇講開倉搞特價,同得tamashii合作搞就唔駛指意諗有大量特價貨,少量可能有,呢D貨冇九,十算以上都唔駛指意拎走件貨,就算出面好死既貨,好似R魂神盾估計果邊唔會賣得平,呢d show睇多過買,哂氣,又唔夠日本搞得大
咁快有晒價錢??
yugi 發表於 19-2-2013 05:49 PM

口問職員:38:
exia R3 :46: :46: :46:
依家d玩家見到咁樣以為瑞記開倉,以為D新貨盒盒都劈到100蚊俾你咩,唔好係度發夢,係尖沙咀開得擺明做遊客生意 ...
超級玩具迷 發表於 19-2-2013 07:03 PM

雖然非常岩聽
但係我想糾正少少
係放得係反斗城就唔駛旨意有特價貨
就算唔係放係尖沙咀一樣冇平
估唔到拉打竟然甘少display...
好失望
thanks for the photos.  wish I could be there in person...
好似都冇咩特別版賣...有時間經過先去望望...:38:
現場好物真多
對無法去逛的人來說
越看越心痛
獨角獸,約10.5算
雙魚,約11算,23號才開售
預定MB exia, 約11算
睇晒樓上的相,就可以唔洗去了
ah_cow 發表於 19-2-2013 05:38 PM

獨角獸,約10.5算:50:
咁咪平好多?
獨角獸,約10.5算
咁咪平好多?
deepz 發表於 19-2-2013 10:15 PM

:72: Over 19 fish woo~~~~~:50:
Over 19 fish woo~~~~~
hidyhi 發表於 19-2-2013 10:59 PM

原來係咁....都估到反斗城d價無可能咁平
依家d玩家見到咁樣以為瑞記開倉,以為D新貨盒盒都劈到100蚊俾你咩,唔好係度發夢,係尖沙咀開得擺明做遊客生意 ...
超級玩具迷 發表於 19-2-2013 07:03 PM

錯了!不是為做遊客生意而9/10/11算,瑞記批貨給街舖,預街舖就會定這類價,只是街舖為與大形玩具店競爭,才以平過大形玩具店價賣貨,久了玩家以為平D個價是正價...!
riderman預訂,點預訂~~~~~~:?
我想知DX萬能俠幾錢:?