Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 復仇者第四人。。。雷神

呢輪真係鐘意玩突擊,一放完年假,失驚無神就派雷神。
比起舊版,外形真係有好大改進。

頭雕我覺得好似,比收訂時個版仲好,連頭髪都做得好細緻,上色都好有層次感,膠髮嚟講算係好靚。

至於可動方面,唔可以話好滿意,始終身上套甲太硬,加上大隻手臂九十度關節,雙手活動又係有限。
而且手臂甲今次好昜花,我影完相,右臂巳有甩銀油。雙腳關節雖然比舊版好,但都係覺得唔夠硬淨。

裝魔方個桶真係做得好靚。

總括呢隻外觀真係做得好好,可惜可動方面仲係差啲。
到目前為止,出左嘅Avenagers 都好四正,其待Hulk 同 MarkVII 都可以keep到水準。

真係好正。師兄多謝分享!好靚既圖
我都訂齊avengers,大家一齊加油。
硬係望落上身d比例好怪 係咪對手太大舊 定係膊頭位問題  影響到個feel
硬係望落上身d比例好怪 係咪對手太大舊 定係膊頭位問題  影響到個feel
pathk 發表於 18-2-2013 12:04 AM

其實出得好靚!!不過膊頭位的確太低睇落條頸好長:unhappy:
除左膊頭位太低呢隻真係出得好好。
但我個人覺得望落好怪,所以都係無入
局長呢!第五人了,全部都水準以上
雷神真係出得好正,比板更靚....!!!!
真係好期待Avengers集結....:handshake:
局長都係好野嚟架∼∼

回復 8# joshuatang90

回復 6# riverchild

無錯局長都出得好好,但佢只係『神盾』嘅人,唔係『復仇者』成員,所以無計佢。