Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 3.75 GI JOE 毒蛇黨首領 Cobra Commander 指揮官

好鐘意呢種大堆頭人山人海既感覺:71:
回復  大ken
可以去我個post度睇下 (可能過年你唔得閒睇唔知道)

我估wave 3應該會在4-5月 ...
Firewalker27 發表於 18-2-2013 07:51 PM

嘩!Firewalker27兄,真係好吸引喎:71:
睇埋你俾的連結,直情覺得WAVE3係要殺哂!!
睇到我流哂口水:34:
真係多謝好介紹......

看到你的POST頭一句說GI JOE好似在這裡唔係好吸引ching們......我都有點同感,
這處大部分都是marvel和star wars迷多一點吧:38:
好鐘意呢種大堆頭人山人海既感覺
拍嘉 發表於 19-2-2013 12:40 AM

:77:謝謝柏嘉兄欣賞.....3.75就有這種好處
相信好多這裡的ching玩左咁耐,唔理3.75還是6寸,都應該儲了一大堆,
如有點時間,再加d玩樂想象力,間中拿出來堆砌一下,係幾有滿足感的,
希望各位ching也試下.....不要再冷落這些好東西了~~
回復 17# 大ken
唉! 通常會post gi joe玩具既, 我諗最多係你同duraxyll, 我就懶影相, 同埋我都減產.
其實hk個市場細, 玩既人都唔多.:45:
我玩左咁多年star wars, 都玩到悶晒. 少關節可動既clone war我就更加無買過.
vintage我都係嚴選入左非常少量.
mu更加無mood玩, 關節不及gi joe. 我最新既mu已經係mu x-force 3pack, 跟住都無買過.
散買又難, 食set我又唔想.
所以都係儲定錢買黎緊會出既gi joe多. :34:

CHING D 珍藏真係好鬼正~~~:$

BTW, 新果WAVE D武士幾正咁喎 :shiny:
CHING D 珍藏真係好鬼正~~~

BTW, 新果WAVE D武士幾正咁喎
goldwater 發表於 19-2-2013 12:04 PM

謝謝goldwater兄欣賞
新一WAVE除了之前講的蛇兵正斗外,忍者系的也絕不能走雞~~~
那隻武士不知是否忍者們的大佬呢?

回復  大ken
唉! 通常會post gi joe玩具既, 我諗最多係你同duraxyll, 我就懶影相, 同埋我都減產.
其實hk ...
Firewalker27 發表於 19-2-2013 09:36 AM

其實GI JOE的可玩性是很高的,載具又多,又可配軍事野玩,但人氣始終不及SW及MU:42:
最近看了Die Hard 5,見到老布斯的英姿,想到來緊GI JOE會出佢的3.75,便已想將佢改下成為Die Hard的主角款......想起都好玩:he:
頭像被屏蔽
第一次睇.  大開眼界.  齊人! :^
謝謝goldwater兄欣賞
新一WAVE除了之前講的蛇兵正斗外,忍者系的也絕不能走雞~~~
那隻武士不知是否忍者 ...
大ken 發表於 20-2-2013 12:33 AM

大Ken兄三,七五神人,勁!!

每一次都大陣仗!!

多款到叫人驚訝。

BTW,我買DVD看返Die Hard123, 近日常想造返呢三集的3.75" 出來玩。:64:

我会用畢地加返頭髮比佢。
第一次睇.  大開眼界.  齊人!
ryan903881 發表於 20-2-2013 01:00 AM

謝謝,其實係未齊人的,
熟玩GI JOE的ching們都知要儲齊GI JOE的3.75,實在是極難,既多不同角色,異色版都夠玩死,仲要有25週年版,30週年版.......:no:也是沒完沒了的不歸路

大Ken兄三,七五神人,勁!!

每一次都大陣仗!!

多款到叫人驚訝。

BTW,我買DVD看返Die Hard123, ...
無明: 發表於 20-2-2013 04:52 PM

哈哈,多謝無明兄的誇獎,說真的我絕不是神人,有排都唔輪到我,
這裡有好多ching有比我更多的佳品,而且對玩具故事背景等的瞭解也十分清楚,:71:
:38:我淨係識玩,一知半解而已,佢地才是神人....
我最多只是一個"3.75癡"罷了:43:
BTW,我買DVD看返Die Hard123, 近日常想造返呢三集的3.75" 出來玩。

我会用畢地加返頭髮比佢。

無明: 發表於 20-2-2013 04:52 PM

最近看了DIE HARD第5集,飛車爆破跳樓都有,官能刺激十足,
但看後仍是覺得第1集是最正斗的,那種以一敵十的男子氣慨,第1集最觸動我!!

有布斯的那WAVE GI JOE 3.75,應該會很快到,大約3月吧,
無明兄密切留意,很期待你幫佢做"植髮"手術:DD
好齊人, 玩3.75就係有呢d好處 {:1_238:}
好正呀,師兄!超感動
好正呀,師兄!超感動
maverickroy 發表於 18-4-2013 10:00 PM

多謝maverickroy兄咁欣賞,
我以為這個POST會被時間巨輪消磨,不會再見天日了........

Cobra Commander 係我幾鍾意的GI JOE人物,款色多變,而且永遠打不死的{:1_214:}
why you don't have the ex Cobra Commander Character - Dr Rex?
why you don't have the ex Cobra Commander Character - Dr Rex?
leonoel22 發表於 19-4-2013 10:00 AM

我成日視Dr Rex 同 Cobra Commander 係唔同人.....常認為佢係一個電影原創人物:(