Toysdaily 玩具日報

查看: 5421|回復: 26

[玩具報告] 是但影~~~sr合金 飛越巔峰 根巴達

玩具方面比想像中輕~~~不能做到跪下動作就有些失望 :unhappy:  

盒面同底

前後~~~外型較瘦長~~~:58:

拆件方式做出放電狀態

根巴達家族最興用棍~~~~:66:  (動畫唔覺有用)

大人國與小人國~~~:he:

喜不喜歡真係見仁見智~~~我覺得好似冇天元咁有驚喜~~~玩方面心口甲我個隻好難拆~~~:cool:  本身飛踢可以+2個轆俾個like佢~~~:71:

謝謝觀賞~~~:64:
我有買合金魂同山口式,將會入埋呢隻,3代同堂。
進來支持敗兄一下,不過,我還沒決定買不買,覺得太瘦不好看。
支持下敗兄,其實我都系觉得有番D肉好啲.
E隻合金魂做得太正令之後產品都好難sale:66:
this is good toy pal. i like it
我有買合金魂同山口式,將會入埋呢隻,3代同堂。
馬仔 發表於 16-2-2013 02:13 PM

其實3個系列~~~我最愛合金魂~~~將不可能變成可能 :love:
進來支持敗兄一下,不過,我還沒決定買不買,覺得太瘦不好看。
gazza1211 發表於 16-2-2013 03:24 PM

謝支持~~~gazza兄~~~愛黎粗玩OK的~~~:he:
支持下敗兄,其實我都系觉得有番D肉好啲.
E隻合金魂做得太正令之後產品都好難sale
tower 發表於 16-2-2013 05:02 PM

謝塔兄支持~~~:77:

我都覺合金魂是最好的~~~:$
this is good toy pal. i like it
taken 發表於 16-2-2013 05:04 PM

You really enjoy playing with it ~~~ ha ha :DD
yes very like it, but second day price drop 1 fish......... ha ha ...stupid this time for me
Support! :71:

Chogokin haven't die cast is a common sences for Bandai... :DD

I can skip it because of no love to Gun Buster.  So, thanks! :)
好鐘意 SR 合金 VS 山口幅圖...好溫馨 :DD
托魔王的福去年已经有合金魂 这只可以PASS 前来顶基友
支持敗兄又入到好野~:71:
呢隻SR GunBuster其實都算唔錯呢, 好好玩, 又多parts又可互換, 又實淨~ 正!!:)
始終在等緊合金魂的再版