Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 不列顛的白色騎士!! ROBOT魂 新版蘭斯洛特 LANCELOT

新一年祝大家新年快樂!!
難得今日年初一放假...
但係手頭上發覺紅色野都未影得...於是就影下金色野先...
順便試下尋日買既背景紙...終於唔洗玩個張唔黑既黑底啦XDD"
好啦去相!!

相比起佢既後繼機,我最鍾意都係最初個部夠晒簡單既外型

Yes my lord!!

發進姿勢!!

腳部既轆可以令部機企得更穩

胸前感應器可以拉出

唔知叫咩名既拉索...

劇中就有試過用呢舊野支撐成部機做跳躍既動作

腰都有2舊...
個轆支撐住部機可以扮到有後座力

4舊一齊發射

MVS同盾

個盾好簿!!

展開狀態

VARIS
槍身雖然可摺但唔可以掛係後腰...

BRUST MODE要換件

玩完...

由於冇買之前個幾隻所以做唔到比較
不過呢隻黎講都幾驚喜...首先起碼佢隻金色係金色先...
配件都算叫做多...當然佢梗係留左一手冇跟背包...
總括呢隻都玩得幾開心...

另外就係換左背景之後唔洗執相方便左好多XDDD"

打個分先
ROBOT魂 蘭斯洛特: 8/10
配件多質感又好!!

下次再見!!

喜歡的話就留個言吧
小弟既其他作品, 請到:
http://blog.yahoo.com/kyo353
good work pal thank you.
good work pal thank you.
taken 發表於 10-2-2013 07:46 PM

有ROBOT魂既地方就會見到T大你既蹤跡:66:
yes pal, and your report is good :73:
雖然alibon都不差,但呢隻絕對更優勝,話哂都第020隻初期羅白魂例如簡單講拎劍都穩陣好多,同埋郁得更自如
請問ching的背景紙在何處入手? 其實我也在找背景紙但不知道在那裡買...附近的文具店也找不到想要的顏色...

回復 6# Nevon
油麻地中南

入邊真係有好多款你選 :66:

回復 5# 歪不正
我覺得佢實會出返其他版本...:68:
Support c hing! support 蘭斯洛特 :75: