Toysdaily 玩具日報

[新品消息] EX 合金 會出 5合1 科學忍者隊 Gatchaman

TW翻譯:   科學小飛俠 旋風斯巴達          :58:
如果沒有鐵雄拿劍,站在旋風斯巴達上的人偶配件:36:
就可以不用買啦:34:
唔使講,比錢啦到時 ...........
CombattraV 發表於 10-2-2013 12:38 PM

絕對同意....:71:
:50:      29800日圓         :69:      :42:
頭像被屏蔽
卒之等到喇.:71:.之前果隻一年前想bid返,bid到5xxx都bid唔到,今次個yen價絕對可以接受:D
勞煩名位brother,有得訂時通知聲:64:
唔捨得買舊版!必入買隻新版過下癮!
兒時想擁有的其中一件玩具終於完夢了
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
其實今時今日, 掛得EX 牌都預左個價非理性定位, 睇翻三一系都係高檔定價就知...
問題最重要係隻野係自己心中定位係乜? 相對舊版, 莫講DX版, 連ST 都未入到....
我就乖乖等埋哩個EX 系完結編喇~:73:
29800日圓
大丈夫 發表於 10-2-2013 11:33 PM

上一隻都24800啦.........
budget 3k ??
ryan903881 發表於 11-2-2013 08:36 AM

我唸未必啦, 上一隻都list 24800但 訂價都係17-18K度, 而且開發商係香港.....呢隻22K樓下啦我估.....:67:
其實今時今日, 掛得EX 牌都預左個價非理性定位, 睇翻三一系都係高檔定價就知...
問題最重要係隻野係自己心 ...
Taru 發表於 11-2-2013 11:11 AM

Super agree...........................Taru Hing, you are right:71:
家下隻Popy Standard盒殘都4-5K.........:80: , 好後悔.........:42:
DX真情唔使唸...........25K可能得嘅:70:
架機有幾大到,極有興趣。
唔理,幾錢都要入。