Toysdaily 玩具日報

查看: 5518|回復: 17

[玩具報告] shf wizard 小開箱

見到某玩具鋪係FB放圖,咁岩係附近即刻衝去問價
岩價,入閘(好似某種活動咁):45:

背面

前後6對手,2武器,1腰帶

1台2袍真係好抵玩

箱就開完架啦,等高人貼隻法師寫真:71:
入兩隻那麼多:@
未買,睇定D先
暫時得呢隻及火龍通販,其它是限定
而套劇又冇乜人氣,希望呢隻出得好可帶返起
如果唔係又會步Fourze後塵变死貸!
呢套拉打係我近十年唯一一套無追看的。。。。睇左幾集已經無引追了。。期望下隻
呢套拉打係我近十年唯一一套無追看的。。。。睇左幾集已經無引追了。。期望下隻
montin522 發表於 8-2-2013 09:23

me too , i only watched chapter 1 to 3
Yeah... not interested... also buying 4 of the same stuff (different color) is totally a waste of $$.
Also the dragon version is coming up
Also the dragon version is coming up
訂左medicom 12"...可以pass.....drangon version 就要入.........
呢隻野...真是諗唔到有咩吸引點 WO :shiny:
除左個 STAND 其他就...
箱已開,隻野qc ok,但「腰帶扣」易甩,身型比例拍埋其他shf偏細粒。
件袍換件唔難,風險唔高。
腰帶扣」易甩呢樣真
初出已無人氣, 咁大家等死貨啦.

暫時得呢隻及火龍通販,其它是限定
而套劇又冇乜人氣,希望呢隻出得好可帶返起
如果唔係又會步Fourze後塵 ...
doglwl 發表於 8-2-2013 09:15 AM
套野悶到嘔,之前四仔個樣係衰但都有一班女同夠多人熱熱鬧鬧,這套一眾角色又唔夠出位同搞笑,個超人款又唔係超級有型:42:唔好話現在shf出到佢個頭咁大唔靚,我連套片都冇心機睇:38:所以笨大一早知除主要型態外全部限定。相信再係咁下套可以一隻街貨都冇,全部限定見:he:
:cool:頭太大導致無頸咁....連盒背後面個動作都做唔出..........