Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 神打魔帝

[玩具攝影] [魂商店限定] 幪面超人W- 園咲家族 Dopant 頭像 Set 1

樓主個報告咁詳盡而幽默×2,謝謝分享。

回復 12# 大丈夫
多謝支持呀ching ;))

回復 13# 星月夜
多謝支持, 最緊要你地睇得開心
可以成為你心目中的"精華"係我既榮幸;))

回復 14# Douglas.M.Saint 多謝大佬支持,
圖入面全部係FiguartsZERO ??   

回復 16# wendykong
多謝支持呀 ching ;))
回復  大丈夫
多謝支持呀ching ;))

回復  星月夜
多謝支持, 最緊要你地睇得開心
可以成為你心目中的 ...
神打魔帝 發表於 9-2-2013 09:53 AM

Except Weather, yes! :)

Claydoll and 2 Nscar were placed at my brother's home that I haven't played with them at all... :79:
小弟而家先睇到... :x

睇黎呢 set 暈限頭像顯得笨呆都仲有少少良心,因為睇到佢好多 hea 出嘅暈限品... :help: :help: :help:

PS 我好鍾意樓主介紹公主果幾幅攪 gag 相... :34: :34: :34: :34: :34:
Nice detailed report with a great sense of humor!!! :71:
Need to like your post! :71:
Thanks for such good post!!! Support!!!!!!:$
我都黎支持一下~~~~啲相影得好好~~~~:77:
所以斗篷看起來很像窗簾布或是女生的迷你裙....

笑咗~~~~~:DD
或者似男生的孖煙囪~~~:x

唔好意思咁多位, 新年期間發生左d 意外, 所以咁遲先覆到你地~

回復 18# Douglas.M.Saint
德哥屋企人都有玩玩具嫁?

回復 19# garykctse 多謝ching 支持, 不過以e個價, 只可以話佢做番好本份,
有良心又真係未講得上 xdd

回復 20# fktuen
thank you 曬 fktuen ching,
figma 果面既知識仲有大把野跟你學;)

回復 21# Somebody_Ex
多謝讚賞, 影得好都係撞手神咋;)

回復 22# pein
咁巢, 果條孖煙通一定係剛剛洗完xdd
我是“啓蒙“自我哥的... :35:
我是“啓蒙“自我哥的...
Douglas.M.Saint 發表於 14-2-2013 04:18 PM

唔怪得, 真係玩具家族 xdd:71:
成個家族得我有玩玩具:31:
唔怪得, 真係玩具家族 xdd
成個家族得我有玩玩具
神打魔帝 發表於 15-2-2013 09:44 AM

全部鹹超及幪超已安置在我哥家...還有DX鐵甲...玩都冇玩過...:56: