Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: manchuenau

[詢問] Medicom 幪面超人 RX

有無師兄見到仲有???除左雞旺.......
回復  蒼月遊馬

師兄呢隻有冇換埋腰帶?
我當初係低價入左呢隻野...到宜家都未開佢...
juwan 發表於 7-2-2013 02:40 PM

換腰帶就見仁見智喇 腰帶我都有
有冇換帶圖參考下?!
回復  蒼月遊馬

師兄呢隻有冇換埋腰帶?
我當初係低價入左呢隻野...到宜家都未開佢...
juwan 發表於 7-2-2013 02:40 PM

你唔開呀????

我果隻出左油呀個肚仔!!
不過已經比我清理左 好乾爽依家:35:
早年前見到減價都無入, 依家都有D後悔~~~~~
回復 19# gulu7

我都好後悔呀.........想入呀..........唉.......想搵隻合理價二手都咁難.........
當日我全新都係賣八魚:56:,一出個個狂插又話瘦又話大脾吾同色(我都接受吾到)......估吾到....師兄等下啦
回復 18# 蒼月遊馬

出油咁大件事...等我新年開左佢先..
當日我全新都係賣八魚,一出個個狂插又話瘦又話大脾吾同色(我都接受吾到)......估吾到....師兄等下啦
rfreeman 發表於 8-2-2013 11:52 AM

仲插...緊頸仔...長頸......腰帶太幼....
我個人覺得應該等下一個version. Medicom 放得耐此終多問題,而且Rider係Medicom的金礦,出新version只係時間問題。
Medicom 可後追但不宜高追,師兄小心考慮。