Toysdaily 玩具日報

查看: 3692|回復: 12

[ENTERBAY] 佐敦:無籃用……?!

係咪真係似:?

啜波無難度XD

飛人……動作真係搞咗一輪

爆樽!但無籃,典算?!

學以前D廣告咁,畫一個啦………:DD

辛苦了一個禮拜,可以講拜拜……

有幾辛苦就唔講,只係覺得由失望到得到,亦因為可高價放售而產生出賣佐敦的想法><真係好矛盾……最後都賣&#21655;個出去,因為同款GE;一個都夠!

多謝收看^^
師兄你個"籃"真係好靚:58:
回復 2# 十夜

多謝讚賞:DD

簡單,但無價XD
個籃邊度有得賣, 好實用噢 :DD

(好耐未試過笑得咁開心,哈哈,i like it ~)
...................
diy la, 不做籃球架,成本好低。
透明2分板 $35,自已噴白邊 (9mm-1cm寬)。板后加磁石,那就放幾高就幾高。
籃球圈用金屬文具圈(直徑約7.5cm),做好后噴油性橙色。
地板用1吋寬包邊木條,($13條,8尺長),黏好后噴光油。
喜歡的話,可以做個球場。(不過會好大。)
自己噴個公牛頭在場中間又得。
新年有空可試試。
:>
回復 6# summerboy97

嘩!勁wo,咁都諗到:71:

有時間的話,真的可以考慮你的方法;始終買1:6真係超大,又難擺放><香港的屋真係無咁多空間………
回復 4# fukada

Thx

最緊要開心,都知道好多人抽唔到佢而失落:$但有d野係你就係你:71:
小畫家籃....
咁都俾你諗到,哈哈
回復 9# selfishbun

So creative, I love it!
回復 9# selfishbun

而家用手機好方便:DD係無用輕觸筆畫><應該可以靚D
回復 10# BatIron

咁&#21873;影到好似入樽的pose, 靈機一觸; 欠個籃……所以:DD
好籃,型呀:71::34: