Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 非一般的六神合體........................超神級sic六神俠體

請問大大,邊到有得買呢?thx
mf_c2000 發表於 6-2-2013 07:10 PM

不知道因為我都是上網隨緣找到的..........:44:
什麼是狄標撒旦???????
小小玩具迷 發表於 6-2-2013 06:43 PM

有正義既地方,就有邪惡...:56:
有光明既地方,就有黑暗...:31:
我係由地獄派黎既使者...狄標撒旦:ice:
(出自天威勇士既對白,呀龍既死對頭)
回復 45# 小小玩具迷

Yes. Many spawn toys had color variations along production. which was not considered repaints. But you are right, they had red and blue ones as repaints after that too,
有正義既地方,就有邪惡...
有光明既地方,就有黑暗...
我係由地獄派黎既使者...狄標撒旦:ic ...
chinam 發表於 6-2-2013 11:49 PM

啊!!!!!!!{:3_126:}

合體方式倒是好相似呢~~~~~~~
回復  小小玩具迷

Yes. Many spawn toys had color variations along production. which was not ...
TygarKing 發表於 7-2-2013 04:32 PM

可是紅,藍,綠再版好似沒原色咁靚.........
哩個好野黎,咁都比你搵到一SET果下先好野,依加真係買少見少咁款
好物夠經典 當年要買六隻太貴放棄了
神級美玩,今天想要這麼大,可能要買雕像了!
這隻合體很難,分體還原更難!:34:
神級美玩,今天想要這麼大,可能要買雕像了!
人物 發表於 13-2-2013 02:21 PM

就是呢~~~~:sad:

就連而家的鞋佬BAF都愈來愈細~~~~~~~~~~~:help:
頭像被屏蔽
當年MACFRALANE 頂峰作品之一,辜勿諭佢造型討唔討好,但當年麥記就係有一份出好FIGURE的決心同誠意,睇下咁複雜的設計,要花幾多人力心血先可成品化?  當年佢每次出新SPAWN玩具系列,全城美玩迷都係引頸以盼,但無啦,近年的麥記回塘得太犀利,雖然呢一兩年見佢想收復失地咁,但時不與佢,醒得太遲,NECA已經做起左個勢頭,麥記想收復失地已經好困難。但發展成咁,麥記又怪得誰? 當年唔係麥記老細TODD堅持耍性格,出FIGURE明明已去到多關節階段時竟然喊停,SPAWN 22之後的系列大CUT FIUGURE關節(唔知又係咪為慳錢啦),最終喺玩具界輸得一敗塗地。到家陣諗通想翻身? 問過人地未先??