Toysdaily 玩具日報

樓主: terence4788

[詢問] 排咗幾日eb隊,排到識咗好多新朋友現組隊打籃球有意請進

回復 36# Jovey
我Add咗你啦師兄
或者麻煩你試多次喺fb search old cake league 吖thx
回復 37# jalenrose_1
Grandmama I like it
留個名先!!做啦啦隊員!!HAHA
回復 48# 廁所仔
咁我做庶務部啦^^ welcome
得閒去fackbook既old cake league 睇下嘢吖thx
回復 47# terence4788

:71:
唔好意思各位師兄, 請問點 post 相上黎, 不論是發帖及回覆,小弟唔明,麻煩各位
報到,預埋小弟~:shy:
唔好意思各位師兄, 請問點 post 相上黎, 不論是發帖及回覆,小弟唔明,麻煩各位
jalenrose_1 發表於 5-2-2013 02:46 AM

例如,upload 相片,係fb,開一張相片,copy 整個url link, 再係td ,按相片,放link !!
回復 52# new2078
矛問題等你
回復 53# 廁所仔

但我跟你方法試開左個 POST, 但全部係死圖, 但其他師兄就可我啲死圖變做睇到, 可否再說給我聽聽有咩要注意, 麻煩晒
回復  廁所仔

但我跟你方法試開左個 POST, 但全部係死圖, 但其他師兄就可我啲死圖變做睇到 ...
jalenrose_1 發表於 2013-2-5 23:49
我都摘唔明好亂呀><'
我試左 OK, 要開到去只係檢視張相, 再複製網址欄內條 LINK, 多得其他師兄指點
我地 old cake league 幾時出黎第一次聚會 :D
我地 old cake league 幾時出黎第一次聚會
jalenrose_1 發表於 2013-2-6 12:13

鋪排緊飯局?球局?定濕平團先^^'
幾樣都可以, terence 兄
問下其他師兄意見如何?