Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 老婆笑我太瘋癲, 一擊即中太好彩!!! EB Jordan (26P)

回復 11# billsimba

小新? 抽不中等23版本,45炒價太貴了,希望伸舌頭面相唔好限定。.
恭喜唒呀師兄
隻Figure d qc ok 嗎?
Nice photo!!
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 12 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
回復 14# fukada

多謝支持,手肘關節可動最多90度,射波動作還原度差少少。
回復 17# terence4788

中Sad 貨!右手老鼠仔有刮痕,心口有刮痕,球衣領位有口水漬,褲頭車線移位。
腰部左右轉會回彈,胸件右方水囗位有少少裂開。
波地表面上色,注意避免刮傷.膝關節要小心,扭得多容易掉漆.
回復  fukada

多謝支持,手肘關節可動最多90度,射波動作還原度差少少。
kkwkkw 發表於 4-2-2013 10:26

原來係咁, 但真係影得靚, 絕對睇得出你用咗唔少時間擺pose, 因為12吋figure好多關節, 啲關節位既角度差少少, 都會好影響成個pose,

你既 MJ 相, 啲 pose 好 smooth .....:71:
真係好用心去set d pose :$
回復 21# fukada

哈哈...其實我是12吋新手,POSE都是跟住籃卡擺,今次個支架正Set動作好方便。
師兄,抽到波神,早少少起身,絕對值得!!:$
相影得:71:
:shiny:Nice Poses, Nice Photos!!
一個字∼正!!
POSE很強大阿!!!
這隻喬丹真的越看越帥:35:
回復  fukada

哈哈...其實我是12吋新手,POSE都是跟住籃卡擺,今次個支架正Set動作好方便。
kkwkkw 發表於 4-2-2013 11:07 AM

我都係新手:66
見到都有唔少sad貨:56:
Great photos.  You are not only good at taking Seiya photos !!!!
師兄弄的動作靚過官圖很多
讚!!!
我鍾意呢張