Toysdaily 玩具日報

[ENTERBAY] EB Jordan....P.2 added new pic

回復 10# terence4788

快D出POSTLA~ 我一早請左佢食餐好野LA~:34:
Ching 擺d pose 超正∼∼∼∼∼∼  x 3
尋日攞完反屋企玩左陣,都擺吾到好pose d關節超緊好驚整爛:63:
回復 17# anpanman_lo
Thx~ 其實你用D陰力去整就OK~ 不過你要清楚知道佢個Joint 係邊, 我自己就用Kobe 黎參考下~~~ 總知唔好用死力就得~

PS, 你隻MJ 連手掌既joint 有冇我個問題呢?

RE: EB Jordan....

回復 13# alec_cm

我未裝修好,要起碼下個月先有得玩:ice:
的未玩過12”怕整斷:oh:
回復  anpanman_lo
Thx~ 其實你用D陰力去整就OK~ 不過你要清楚知道佢個Joint 係邊, 我自己就用Kobe 黎參考 ...
alec_cm 發表於 4-2-2013 03:15 PM

右手關節鬆鬆地, 右腳有膠水痴住...:unhappy:
nice!! 真係好感動的mj
買呢隻野係令到你有返讀書果陣的熱血
寫埋尋日想講既野, LEE排睇左好多JORDAN既post, 有D係度罵EB, 但我覺得佢今次好成功, 減少到抄家之餘又另到我地D唔係有無限時間去排隊既玩家都有機會買得到...:79:

講真佢出黎派0荼, 旺旺, 仲要收埋垃圾........我個人好appreciate 佢地既做法, 照顧到班排隊既人, 又唔影響其他商店.   
另外仲要多謝EB, 係而家Lee個住錢看既社會..如果唔係Lee 檀野, 我唔會識到咁多好ching.. .自問我中多左我會比其他Ching, 但仲特登出黎幫唔識既網友排我都做唔到....真係要俾個 :71:
你...

最後希望各Ching 玩得開心, 希望我地既打波團成功.....同埋EB 既同事們.....辛苦了!!!:!

WEI~ 咪擺POST~~

無敵係最寂寞∼∼∼:!

thanks for watching:64:
回復 21# 小志強

我果隻都有少少鬆。。。。仲要有戰損鞋。。。HAHA∼
回復 22# SNAKE.7

Thx ching, 突然覺得自己後生左。。。
回復 22# SNAKE.7

Thx ching, 突然覺得自己後生左。。。
回復 19# 7仔

裝修好, 咪有新display 櫃:shiny:
回復  7仔

裝修好, 咪有新display 櫃
alec_cm 發表於 5-2-2013 12:51 AM

係呀:shiny:
d pose 超正∼∼ 好有神髓 la
D 相好正......支持