Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: cliffordchan107

[玩具報告] (FOC AIR RAID) 孩記的一個小疏忽

haha, 對, 因為相太差, 要用其他方法分散大家的注意力,
就好似無靚樣無氣質的囡囡, 唯有曬身材, 或者其 ...
cliffordchan107 發表於 6-2-2013 10:14 AM

野。。。:no: 你曲解我既意思。。。。
野。。。 你曲解我既意思。。。。
sundaydriver 發表於 6-2-2013 10:18 AM

說笑, 說笑~~
我也很喜歡看你在情報區開的TF POST, 圖文精華全備,
雖然3rd party的tf暫時對我來說較貴, 不過看你的分享,
我也當了自己玩過一樣滿足~~
說笑, 說笑~~
我也很喜歡看你在情報區開的TF POST, 圖文精華全備,
雖然3rd party的tf暫時對我來 ...
cliffordchan107 發表於 6-2-2013 10:24 AM

你都唔好咁認真啦~~~~~:34: 我都係講下笑咋!!!
我地以為就要互相支持!!!:!
你都唔好咁認真啦~~~~~ 我都係講下笑咋!!!
我地以為就要互相支持!!!
sundaydriver 發表於 6-2-2013 10:25 AM

有一件事一定要先請教你的, 如我想第一次買3rd party的TF,
有那一款值得推薦的? 最好襟玩易買~~   
(新年利是應夠買一隻, HEHE~~)
:@水鏡八皮, 哈哈笑死
有一件事一定要先請教你的, 如我想第一次買3rd party的TF,
有那一款值得推薦的? 最好襟玩易買~~   ...
cliffordchan107 發表於 6-2-2013 10:35 AM

喂喂!响哩度費事post第三方野,所以send左PM畀你,睇下啦!!:71:
喂喂!响哩度費事post第三方野,所以send左PM畀你,睇下啦!!
sundaydriver 發表於 6-2-2013 11:43 AM

謝謝你呀, 玩具同相都好靚, 我諗第一隻3rd party TF應該蘊釀緊~~
(其實呢個POST移去邊版都無所謂了, 唔怕呢度講, HEHE)
:DD水鏡八皮?
謀殺咩?笑死人啦。

頂!呢隻野原來咁靚仔。
其實我覺得佢有d似隱形戰機音波,原來原型係震波…
依家仲有博派色添XD