Toysdaily 玩具日報

[詢問] 有關fw gundam converge 散貨問題?

剛剛去左 大陸淘淘 同 香港老虎睇完,
見到大陸淘淘的散貨連成套part2, SP01都有了
價錢同買一盒正版一樣, 因為有行家講, PART1RX78手槍版都有了,
係沒有盒, 但未開袋, 想知道有冇CHING見到有地方有這個散賣?
因為大陸淘淘有齊PART1 5種, 係唔見有rx78...會唔會已經比人掃晒:oh:

見y拍有一個賣家放兩隻未開袋冇盒的rx-78槍版,最後兩隻都bid到$53x完結.不過佢標明日版,若係淘寶貨,好似唔係幾老實.
haha, 我都想搵返隻未開既7-11藍蟹, 但見到散貨冇盒開左都係6草!
買左之後, 再拎去同朋友隻開左既日版比較一下....點知完全冇分別的:$
所以依家最好買未開盒或連盒...但未開盒已經好難搵到~
終於係淘淘搵到了...part1的槍版未開袋...都係6草人仔~
雖然睇圖個透明膠袋比較殘, 同正版的膠袋唔同之外...
其他野都冇分別, 可惜冇盒, 如果可以做埋個盒就好啦
希望可以快d收到貨啦:handshake: