Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: homingwah2005

[玩具攝影] dx12+副廠發光頭,背包^^+MJ

回復 28# Gainax

其實成件完美的消受手法,我有留意佢YAHOO的BATMAN兩個過程,似把個價抬高,

之後D人去網買就覺得唔係太貴,:71::71::71:

其實問過D專業製作人事,兩件其實好簡單,無我地心目中製作咁難,最多最多都係值三魚!!:57:
回復 29# homingwah2005

借問副廠意思係點解,

點解你咁緊張比人話老番:58:
下用太介意,純吹水,雖然有點貴,但無dx02:(

回復  homingwah2005

借問副廠意思係點解,

點解你咁緊張比人話老番
Yellowk 發表於 2-2-2013 01:21 AM
加埋發光頭和背包,TDK BATMAN終於完整了,Yeah

另外EB既MJ真的喜出望外,成日聽人講EB 大貨麻麻,但出到 ...
homingwah2005 發表於 31-1-2013 11:54 PM

帥兄入到好神物!!!:71:
色太厚,定太過啞色,有D怪怪地,頭還頭,身還身感覺,:70:
背囊响淘寶有,188人仔另加運費,賣家講明合dx12用< 咁188人仔另加運費+佳旺買頭都係指二三佰到,比多都係四五佰到:43:,1000真係神物價,貴得驚人:44:
請問可以PM發光頭哪裡入手嗎?
背囊响淘寶有,188人仔另加運費,賣家講明合dx12用< 咁188人仔另加運費+佳旺買頭都係指二三佰到,比 ...
DJ.tommy 發表於 2-2-2013 12:14 PM

淘寶找不到背包……可pm link嗎?:64:
背囊响淘寶有,188人仔另加運費,賣家講明合dx12用< 咁188人仔另加運費+佳旺買頭都係指二三佰到,比 ...
DJ.tommy 發表於 2-2-2013 12:14 PM

佳旺買頭?!⋯吾見有呢⋯淘背包都找不到,可否pm告知?thanks
可以pm發光頭及背包在哪裡入手吗?

thanks!!
8掛一問,如果咁樣出法,HT可唔可以告出呢D PART既副廠....