Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] ES10 - RAIKING. BALKING, GAIKING THE GREAT!

原來粒電有問題。爭d以為中sad貨!!
will pick it tomorrow.

wait EVA-00,01,02
or
超獣機神
or
GGGG
有冇師兄可以講解下點整著盞燈.?我試極都唔得
snoopy123 發表於 1-2-2013 22:00

我個頭盞燈都唔著...換晒電都唔得...:help:

唔通又中左sad貨...:no:
已入.....繼續支持LU兄....支持LOCAL TOYS DESIGNER!!! :$:$
天空魔龍沒膝關節有點可惜,擺飛行姿勢時會比欠神韻.如果可以多對腳換,淨係飛行姿勢都好,擺起來會開心好多.
...
warxv 發表於 1-2-2013 01:20 PM

我啱啱入咗只, 點知第2第3又派, 又要撲過出去
L-U 請問會唔會出開面MODE?
我隻balking 個頭淺灰色個join郁唔到,唔敢大力扭佢,怕會斷……
睇嚟超獸要等2014:56:
我隻balking 個頭淺灰色個join郁唔到,唔敢大力扭佢,怕會斷……
rayliww 發表於 2-2-2013 05:53 PM

我都係而個位實比我扭到白化左 個頭唔可以左右郁
我都係而個位實比我扭到白化左 個頭唔可以左右郁
sonic167 發表於 2-2-2013 06:55 PM

我都有呢個問題,所以打電話去action toys 問…佢地講呢隻部份都有呢個問題…叫我盡量用力扭下、左右搖下試下可唔可以郁得番…我話:我怕會扭斷!佢答:如果真係扭斷可以拎去佢地度換過!咁當堂放心晒!真係用D力水扭扭擰擰之下…又真係郁得番:43:
我提以各位大大如有問題不防打電話去問問先!佢地呢野都幾值得讚:71:
希望幫到各位。
請問 action toys 個電話係...?

THX~
之前我隻ES-09都SAD SAD地,大肶位有達好核特既白油,個金龍頭個又能夠正常地裝上

唔好再因QC差而破壞再咁好設計啦:63:
我都有呢個問題,所以打電話去action toys 問…佢地講呢隻部份都有呢個問題…叫我盡量用力扭下、左右搖下 ...
魔域戰士 發表於 3-2-2013 04:58 AM

而家郁到但仲係好實都唔敢再郁個頭 冇理由特登整斷拎去换
請問 action toys 個電話係...?

THX~
人仔貓 發表於 3-2-2013 05:56

搵倒~

http://www.actiontoys.com.hk/atcu.html
rayliww 發表於 2-2-2013 05:53 PM

我果隻都係咁, 只可以左右郁, 轉唔到....
之後整左0的油落去, 好左少少.....不過都係唔敢轉太多,
都係怕佢會斷......:unhappy: