Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 瑞記XX----模型、玩具全城開倉Go! Go! Goal!!! (大家評論下...........)

睇怕d好野實比現時黨一早掃哂啦!!!
我地又要返工,唔通為一兩樣野而請假去咩???
Kitty 多士爐,唯一想買 ••••• 比我小女 :p
去吓無問題...但唔係佢地自己黨員同唔夠兇殘的.就唔好諗住有平野買...
BB戰士D價錢都OK, 有野送
其實瑞記要過貨比d熟鋪如現時黨咪去派囉..不過唔好咁當面做la..又肉酸,我地散家睇到又唔開心,一大幢(一人限買一件的)貨比佢地掃晒再慢慢比錢走人,同水貨客無分別...
劍心...都可以諗下GE.
其實瑞記要過貨比d熟鋪如現時黨咪去派囉..不過唔好咁當面做la..又肉酸,我地散家睇到又唔開心,一大幢(一人限 ...
老文 發表於 31-1-2013 10:10 AM

對, 不如開個時段俾同行掃完晒貨, 再出LIST剩番咩死貨俾散客,
起碼老老實實,
現家個LIST係有少部份是好抵呀, 但是去到剩番幾多俾人買?
浪費時間,不去也罷!就算有平嘢!收工去到都比人掃曬:67:
首先我唔覺有野平
其次就算有野平, 作為玩家買幾件平得個1魚半魚, 不如就自己時間地點出去買好過
回復 22# cliffordchan107

最慘係好多人唔守秩序...又無工作人員維持秩序..所以只要你夠惡,人夠多,夠大份夠臭..你就買到野..咁又為乜呢?...瑞記呢幾期我上去都已經唔洗排隊..跟本唔多人上去買..只係得班本土惡霸去掃晒d平貨..講到尾最慘就係平時食開死貨既鋪頭仔...真係四大皆空:67:
回復  cliffordchan107

最慘係好多人唔守秩序...又無工作人員維持秩序..所以只要你夠惡,人夠多,夠 ...
老文 發表於 31-1-2013 02:56 PM

早幾年真係無咁昌狂, 閒閒地平日去慢慢行都有D平玩具執下,
而家真係一堆人霸住某D位唔肯走, 又入唔到, 走完D平野就唔見晒,
感覺上部份人都真係唔似玩家, 一人同款玩具攞好多盒, 再夾埋一齊分貨,
和現在的上水水客差不多.

回復 26# cliffordchan107

我曾經也想不要樽鹽同有衝動想湧埋一份,但年紀大同埋唔想為小小野同人開拖,都係係旁邊打氣算了...其實除了堆田區外..好多野都買唔落手的.:70:....hk而家就係變成咁...
其實係去年農曆年個次之後,已經少咗細舖去掃貨,因為已無乜特別平過人 !
另外如遇到一人一件啲貨俾佢地掃晒,可問他們俾反一件你,通常都肯的,如不可向當場負責人投訴 !
到時搞到佢地唔可以螞蟻搬家咁運出去 !一拍兩散 !:53:
三國傳2盒:36:
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
係得隻皇級人馬岩,其他都貴過出面的shop