Toysdaily 玩具日報

樓主: herculesanakin

[新品消息] Hasbro 將以新系列推出6"及3.75" Star Wars Figure!!

回復  無明:
出得真係靚嘅話, 就算官方定價二魚都買!! (炒價例外)
個人較期待出下ep2, 3, clone w ...
herculesanakin 發表於 30-1-2013 02:16 PM
w

SW真係同常重用的ML Body有好大分别,放大左之後的Details可以做好好多,

用以上LUKE 6吋比例作参考,手臂上的小工具在375很難表現,在6吋比例会正好多。

二魚雖貴,我都会set入。

當然平D最好。:64:
9.9 賣 109.9
19.9 係賣 219.9
應該這樣算吧~
玩具Kenny 發表於 30-1-2013 12:50 PM
Oic

你計數一定比我叻啦。:64:
出事啦!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
又要開多條line:50::50:
回復 31# 無明:
Set入x2!
如detail位真係唔差的話, 小弟可打消12"念頭!! 因最近有啲想追ss cody同ht luke!
回復  無明:
Set入x2!
如detail位真係唔差的話, 小弟可打消12"念頭!! 因最近有啲想追ss cody同ht  ...
herculesanakin 發表於 30-1-2013 02:38 PM

不過,原來375吋都唔弱嫁,哈哈。

Sorry,左手边呢个版嘅LUKE先啱:64:

本身Details不太差,6吋,拭目以待!!
對愛星戰的朋友來說,實在是喜訊,
但是否要開個新坑.......看了實物再算......
唉,3.75都無位擺,再加埋6寸......:69:
sad...小弟近排先中左SW 3.75既坑...估唔到咁快就出6"...值程係小弟杯茶!
凱獸王 發表於 30-1-2013 02:30 PM

雙線發展囉..... 我MARVEL 都係咁.....
will get them for sure.
but somehow wish they are the same height as NECA 7"...
will get them for sure.
but somehow wish they are the same height as NECA 7"...
Macross長谷有洋 發表於 30-1-2013 03:59 PM

以SW系列的常規,黑武士同朱兒應達七吋!!:66:
好似上身細下身細咁既
希望出得好好睇
還我一個心願

我仲入左壽屋坑tim, 呢下儍仔啦
star wars fans, 搵多份工la :61:
Good new! 喱鑊賣身do唔掂!!!
star wars fans, 搵多份工la
Assassin 發表於 30-1-2013 08:22 PM

出返3.75 咁多款既話, 搵多兩份都唔得掂:34:

嗱嗱拿,大家咪斬眼啊!

來源
http://jediinsider.com/index.php?catid=8&itemid=14506

A closer look of Luke

大家睇住先,遲D再說一下。