Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: catcat

[分享討論] [轉貼] Blitzway 新支架 HT/EB 要好好學野了!

鹽損 ………. 我都要 ……..

阿女就快上pre-nursery , 無可能好似而家咁洗錢法
Dr.AL 發表於 29-1-2013 11:18 AM

見到師兄個TDK帖個心真係離一離,咁買法比著係小弟已經比老婆鏟左好耐了。

OT一下,幼兒班預5-8K一個月左右,每個月至少要買少四盒HT......:help:
Looks good. Where can buy and how much?
好設計,有誠意的出品~~~~~支持:71:
阿金大師都好似跳槽過匿間公司嚕∼
小弟家境清貧......

2013要鹽損了....
catcat 發表於 29-1-2013 09:06 AM

呢隻支架好貴?
雖然對我嚟講其實可以左右調校個鐵線係可有可無,但叫有用心開發新嘢,
不過我唔鍾意夾腰支架設計,會夾花或者夾到腰位變形,
HT隻抽袋勾遇上有時figure太矮,雙腳太貼都唔好用,不如發明另一種仲好啲嘅架﹖
呢隻支架好貴?
chibita 發表於 29-1-2013 01:04 PM

款野跟figure送嘅,HT價左右,唔係話特別貴。

不過都係個句,小弟家境清貧,2013要鹽損了。:sad:
款野跟figure送嘅,HT價左右,唔係話特別貴。

不過都係個句,小弟家境清貧,2013要鹽損了 ...
catcat 發表於 29-1-2013 01:44 PM

明白. Thank you.
回復 12# 你好

的確有心做多d野, 但其實際用途不大.
有心既出d可以加長改短腳既長度既body吧, ball joint腳真係垃圾設計.
回復 22# catcat

outfit既整體手工同用料, 同個sample差得幾遠下.
頭既size有少少問題, 縮模計錯數, 大左少少, 細番5%比例會好d, 相相唔錯.
如果定價係$800就抵玩, $900就ok, 再貴d都唔得了.