Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 雜魚貼 Tomahawk、Defender @ Yamato 1/60

魔魔哩排好勤力喎!!:handshake:
要造成如此情景,唔係一個錢字就萬里通行。。。
可見魔魔對玩具果份熱誠有增無減,果團火仍然熾熱燃燒!!!

上次既Robot魂ZZ一路鬧一路改,
有時都證明左笨大未算做到最差。。。
落到有心人手中,熱血就會化零為整!!
技師之心,魔法之導!!

話時話,真係好想睇下你隻MP音波會點搞!!
:$
super nice setup :71:

it's a pity that yamato didn't develop 1/60 spartan, for it's the most desired one among all destroids. :53:

Weathering version is undoubtedly good; I think regular weathering version & better than OD weathering version
在**裏面,雜魚變得更珍貴~~~~~!
非常用心嘅post! 攪到我買咗1�72 Wave Phalanx 同Tomahawk!:53:
魔魔哩排好勤力喎!!
要造成如此情景,唔係一個錢字就萬里通行。。。
可見魔魔對玩具果份熱 ...
sundaydriver 發表於 28-1-2013 10:45 PM

可能要加鐵同鑽食指,塞個MP3機入去都得!
路過支持。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
魔魔,你做咩要影到咁鬼正呀:no::no:
可能要加鐵同鑽食指,塞個MP3機入去都得!
Panzer 發表於 29-1-2013 08:23 AM

我會揀塞個音波入你 w 度!:53:
我都中伏,感覺不如做細D,送個耳筒,加隻豹,fans會開心D!:66:但太遅了,TakaraTomy冇得救了!:unhappy:
如果佢做細 D,佢D鷹鷹豹豹又要細 D 喇,可能會有難度~~
MP3 上次出過喇,又易壞又易變死貨,佢見過皇仲唔驚咩。

隻音波出得係有難度,我o地玩玩具玩得耐都會見到。
另一方面,廠家有冇心,我o地都會見到。

不過,對一D 網上小孩,
真係想借用你o地 ALE 名句:

好玩具o既o野,你唔 L 明o家喇,修眉啦~~~~
大場係斯比頓星,好危險架!我地去咗情報區好耐啦!:DD
Takara曾經名震一時嘅Votoms同太陽之牙,合併後冇唒,飛灰煙滅!:blame:
:67:雜魚既玩法,離不開基地做背景..........

...............同埋外拍!:78:

*外拍雜魚由豬朋狗友兄提供!
雜魚都係堅靚...好喜歡基地做背景...真實感好強:77:
excellent pics!:71::71:

my support.:73:
我真係好錯,我點解要入哩個post
依家比你搞到想入隻defender
timothy276217 發表於 28-1-2013 08:21 PM

入la , Timtim ~