Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Hottoys : Ironman 3 cosbaby Series 1 Size S

希望佢出埋cosbaby既HOA
回復  E神
師兄,而家只係開始.....
hottoys今年會用ironman狂扣大家既血....
EDMONDLUN 發表於 28-1-2013 09:56 PM

又要幫人供樓了,,,,,,,,,,,,,,:63:
我想加Q版Hall of Armor
Neymar 發表於 28-1-2013 07:14 PM

really good idea... 如果這樣都幾得意
塊面好似有的似外星人咁.....
回復  E神
師兄,而家只係開始.....
hottoys今年會用ironman狂扣大家既血....
EDMONDLUN 發表於 28-1-2013 09:56 PM

個個月要去ht 被人抽血,,,,,,,:70:
回復 20# E神
係放血....................:30: :30:
所以要嚴選!!!!!!!:he: :he:
I pass this one. Realistic1/6 looks much better!
i think this is 8 pieces in a box....i found it on amiami
[Size S]:50:
之前兩SET IRONMAN冇入,呢SET入硬:)
不過COSPLAY我想佢出返AVP,我覺得果兩SET係最靚:)
how much per one ???
之前兩SET IRONMAN冇入,呢SET入硬
不過COSPLAY我想佢出返AVP,我覺得果兩SET係最靚
money123169 發表於 29-1-2013 04:24 AM

我都想~~~~~~~~~~~~~~~~~
頭像被屏蔽
我都覺除mark 1 外。呢個新設計。。太似外星人。。都係鐘意第一代
3,4,7好似一樣咁:x
Tony個樣得一款.......?