Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: kkwkkw

[玩具攝影] EX新生 仙女座 舜 (28P)

弧仔訂價雙入買貴咗,下次去精粉訂紫龍冰河,希望可以優先訂EX黃金.
今次舜我滿意,面相算唔錯,喊樣好 ...
kkwkkw 發表於 27-1-2013 12:34 PM

D相好正呀...好中意佢托住阿哥個張...
第1隻我覺順眼既EX青銅
已入一隻:71:
頭像被屏蔽
好圖, 支持一下:71:
好圖好圖~
師兄試試 "俊氏溶劑" (洗畫筆的)
擦一下黑點就掉
我有一個問題,EX 青銅 五小強穿EX黃金聖衣,係咪換個頭落去就OK?
本身EX 青銅個素體係咪穿唔到EX黃金聖衣?
因為如果EX 青銅個素體穿唔到EX黃金聖衣,一定要用EX黃金個素體
咁紫龍穿天平座咪變左好矮??
我有一個問題,EX 青銅 五小強穿EX黃金聖衣,係咪換個頭落去就OK?
本身EX 青銅個素體係咪穿唔到EX黃金聖衣?
...
kevin629 發表於 28-1-2013 12:05 AM

ex青銅素體同ex黃金唔同,中間條腰係粗d,所以係著唔到ex黃金聖衣,只可用換頭方法
早幾日在現屎見過ex獅子同ex處女換了小強頭,獅子加一輝頭還可以,處女加阿瞬頭就match得麻麻地,有點頭小身大
唔知係咪錯覺呢! 睇落舜好似重高過一輝!:?
ex青銅素體同ex黃金唔同,中間條腰係粗d,所以係著唔到ex黃金聖衣,只可用換頭方法
早幾日在現屎見過ex獅 ...
神話魔人 發表於 28-1-2013 12:27 AM

我都係睇到佢咁放就諗起依個問題
唔知係咪錯覺呢! 睇落舜好似重高過一輝!
e夫人 發表於 28-1-2013 01:04 AM

就算唔係高過,一樣高都唔合理,一輝五小強中最大個個,應該係高d
Great photos as always!!!!  Shin does not match that well with the Virgo cloth compares to Ikki and Seiya wear gold cloth but I will still do it and make sure all 5 of them have EX gold cloth to wear.
好正,樓主影既相好值得我學習一下~~:71: