Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 無明:

[其他] STAR WARS EP7外,再出BOBA FETT外傳電影!! 六吋打頭陣!

簡直小喇吧,I hate exclusives:66:
就咁出一個咁熱門嘅角色做SDCC會太過自毀長城.  Boba Fett 係個搖錢樹.

我覺得會係ESB Boba = SDCC, ROTJ = retail.
又或者相反.
就咁出一個咁熱門嘅角色做SDCC會太過自毀長城.  Boba Fett 係個搖錢樹.

我覺得會係ESB Boba = SDC ...
Duraxyll 發表於 9-2-2013 03:18 AM

Duraxyll兄甚有洞見,往年Thor 6"都係咁出兩隻版,如果真係無缘會場版,Wave 2 總會遇到的。:64:
簡直小喇吧,I hate exclusives
韋小寶 發表於 8-2-2013 09:08 PM

大大唔使嬲,睇下到時出成點至算....

我覺得會係ESB Boba = SDC ...
Duraxyll 發表於 9-2-2013 03:18 AM

都未有決定玩咩版,亦有可能係Concept Boba or Holiday Boba:50:
都未有決定玩咩版,亦有可能係Concept Boba or Holiday Boba
韋小寶 發表於 9-2-2013 08:40 AM

應該你地聽朝就知, 因為今日NYTF開始。  雖然呢邊落大雪, 但都唔係太差.  The show must go on!
回復 21# Duraxyll
I bet ESB Boba Fett
應該你地聽朝就知, 因為今日NYTF開始。  雖然呢邊落大雪, 但都唔係太差.  The show must go on!
Duraxyll 發表於 9-2-2013 11:20 PM
Duraxyll兄,

咁你有冇去?有冇好野介紹?
Duraxyll兄,

咁你有冇去?有冇好野介紹?
無明: 發表於 10-2-2013 04:45 AM

無呀, 今年無去。  上年去完可能係絕響啦。  就算有份去都去唔到孩記嗰到。  要book appointment.
無呀, 今年無去。  上年去完可能係絕響啦。  就算有份去都去唔到孩記嗰到。  要 ...
Duraxyll 發表於 10-2-2013 08:50 PM

咁可惜了,今年好野特别多,除了Ironman 3 3.75"外:64:

Im3 3.75",咁出法,即係叫我地唔好玩姐。:66:

又有可能孩佬想谷我地去玩6",375留比細路。

上次Im2 3.75"都已盡出所以角色,今次要豐收,不再照顧我地班Fans了。:64: