Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] 1/6 合金 Iron Man 1,2, 3 & The Avengers 黎緊 la

有冇樣睇下 ???:63:
希望是好貨,可以換掉所有舊的versions。

唉, 對於我黎講都唔知係好消息定係壞消息... 每隻HOTTOYS 既 IRONMAN 我都有, 但宜家又出金屬版... 1.0, 2.0... 宜家金屬版好似係3.0既感覺... 好似掠水咁呀..   買又唔知幾銀隻... 一陣要成4000 銀一隻唔買又唔係... 唉.. 點解IRONMAN 1, 2, 3, 4, 5, 6.............. 永遠REPEAT 又REPEAT, 出極都出唔完架... 做IRONMAN FANS 真係慘呀....:no: 可唔可以淨出將來新既IRONMAN 先用金屬得唔得呀...
眼見對家eb出隻mj殺咗條出路,1/4又獲好評!ht重係度翻兜又翻兜!老實講,無驚喜之餘重有少少厭惡!
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
版都冇

好大隻講
聽住先啦,HT咩都話掂,仲要下下係有假想敵咁隊,1:4(EB),情景,大大自改東尼著燈素體,1:12(SH Figuart ...
chungyuihing 發表於 26/1/2013 22:00

同意! 自己D野都未做得好就學人地百足咁多爪。
人唔做佢又唔做,人做佢先做,觸角遲鈍之餘亦顯得好小家。
仲有宇宙海賊夏羅古
ilovetoys 發表於 28/1/2013 15:30

夏羅古唔係話套電影已經胎死腹中咩?
果時個小龍全包膠 body 呢, 去左邊呀 HT :ar:
眼見對家eb出隻mj殺咗條出路,1/4又獲好評!ht重係度翻兜又翻兜!老實講,無驚喜之餘重有少少厭惡!
馬田丁 發表於 30-1-2013 03:50 PM

讚成 x 1000000
其實hottoys好多版權可以再上一層樓,但他們的熱已經冷卻了
合金 IRONMAN好心 hottoys快D開訂{:3_144:}
回復 63# rukawalam
唔好盲目追求就得,在自己的慾望同能力下取得平衡:71:
有圖睇就最好!! :45: