Toysdaily 玩具日報

[其他] 十 版 竟 然 只 有 一 個 似,HT 真 絕!

我就覺得mech test 嗰隻其實好似,
不過其他就MA MA DAI
I choose Mark IV & Mark VII! :52:
技術不段進步,越來越似真人,
只係有D唔似相中人,
個人認為要100%冇可能吧,85分已經好好,
9成似就已經絕佳啦~
我都有訂7仔,個頭係靚但唔似,到現時為止無一個似,真人對眼大好多,不過HT好多時就算型似都差緊啲神 ...
mikepanda97 發表於 26-1-2013 02:35 PM

同意~~~~~~~~~~~:71:
頭像被屏蔽
老實講,我覺得無一個似,HT出的Tony Stark同埋Barney Ross都有同一個缺點,面相很硬,無神,唔似Bruce Wayne你會"哇"一聲叫出來,實在太神似.
Mark 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mk-II好像劉德華~~~
MK-VII跟ironman 3 的髮型好像都太整齊了...........
換一下髮型應該會好很多
我都覺得係MklV同MkVl最似...至於MkVIl同之後嗰D,睇版好難講,打燈同PS都可以好大分別
老實講,我覺得無一個似,HT出的Tony Stark同埋Barney Ross都有同一個缺點,面相很硬,無神,唔似Bruce Wayne你會 ...
c_kid 發表於 26-1-2013 03:57 PM

X 2 ~~~~~~~~~~~~~~~:73:
其實有冇大大知道究竟 HT 有冇 Robert Downey jr. 既肖像權?? 就咁睇, 真係唔似有~
Iron man 既 拉神, 同  ...
movie_arms 發表於 26-1-2013 01:39 PM

岩架師兄! 當佢真係冇RD個肖像權,所以佢唔可以整一個100%似既頭出黎,因為要整,果班神人冇理由整唔到......情況同O吧馬一樣,right ? 不過都有好大可能只係純生意手法, anyway....只有佢地先知:38:
mark4 最似..7都似..但要等大貨出左先判斷到..HT..你懂的
岩架師兄! 當佢真係冇RD個肖像權,所以佢唔可以整一個100%似既頭出黎,因為要整,果班神人冇理由整唔 ...
kc53 發表於 27-1-2013 10:07 PM

我諗緊有時貨辦頭像要打格,
當中既 waiting for approval,
其實係咪等緊擁有肖像權既公司確認佢呢個頭唔係/唔太似原本既演員既樣, approve 佢地出呢?
相反, 太似樣既就唔會 approve~
回復 41# E神

X3~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~無一隻似…………睇吓Enterbay隻MJ個D就叫激似啦!!!