Toysdaily 玩具日報

Ipod hang 咗機點算.......

另一半: 又一次為ipod 麻煩大家幫忙....

我部ipod hang咗機...個ipod monitor 顯示do not disconnect

剛才臨出街前只好由得他開住機散電先...

現在回家後, 看到部ipod 熄了機...但是唔知能否開得番....唉...有無大大試過?

可以如何處理.

P.S.點解別人用ipod咁順利...有無大大似我遇到咁多麻煩呢....
我都試過,等佢無電之後叉電再開返,無事~~
頭像被屏蔽
再唔係上www.apple.com有教架.
另一半: 謝謝各位大大的建議~~~~

最新進展....就係用最簡單的方法..等佢放哂电後再開, 平時我個ipod很少聽到無电的...不過因為今次hang機時, 佢個monitor都係著住, 所以好快就無哂电....好彩.....若果個monitor無著住, 咁就真係唔知等到幾時才可以再開番佢了.

下次都係要小心地依住步驟去download歌....先開internet, 開itune, 再插機入电腦, 再放cd.....一步也不敢少.

另外, 我有朋友都覺得個ipod有點奇怪, d歌成日入了itune後都無了歌名, 我d中文歌和日文歌混在一起了...

在此謝謝各位大大的熱心幫忙. 這裡的人真熱心幫忙.:shy:

[ 本文章最後由 小刺蛋 於 8-4-2007 05:46 PM 編輯 ]