Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] 阿哩咩乍哪依! 阿哩咩乍哪依! 巷多囉柯沙! Robot魂 ZZ Gundam

so easy do it, why bandai skip it....fxxk.

i very like ZZ Gundam .. this time bandai make me sad.....

回復  taken

係...打唔開好失望.
RX78GP03 發表於 24-1-2013 09:37 PM
淨係個 title 都要比個like 你!!:35:
thanks pal do u buy it ?  by the way see it in japan bbs...  

Side HM parts?? release in Dengeki?
乜唔係應該係 "阿 Lu 曱甴媽衣" 咩! :34:
之前官圖好似唔錯喎, 點解成品咁怪既?
不是動畫,是現實呀:$~~~~~~~
頭像被屏蔽
唔明點解飛彈盒開合刪左丶背包同主體分得太開又唔可作移動丶

正面睇唔錯但側面睇會好怪異;浪費了主體。
so easy do it, why bandai skip it....fxxk.

i very like ZZ Gundam .. this time bandai make me sad. ...
taken 發表於 24-1-2013 10:14 PM

Sazabi都系咁啦, 果几粒浮游炮......唔好提好过提....发觉R魂出亲大只果D MS都唔够detail....
沙殺比應該會有武器Set補完、ZZ背包可能放喺裝甲版ZZ度出都未定。
頭像被屏蔽
隻沙殺比點補都係完,衰過EMIA十倍............
裝甲仔 發表於 25-1-2013 01:55 AM

agree! 衰過EMIA十倍.... but EMIA 沙殺比 & Nu are really really good!
thanks pal do u buy it ?  by the way see it in japan bbs...  

Side HM parts?? release in Dengeki? ...
taken 發表於 24-1-2013 10:28 PM

WTF that they wanna do...??? :47:
頭像被屏蔽
睇黎對佢評語都係負面多, 加上我有MG, Skip:43: