Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] Hottoys ironman 3: 1/4 Mark XLII & War Machine Collectible Bust

頭像被屏蔽
bust 真係冇嘢玩! 要買都留D錢買隻新半可動好過。
kwok427 發表於 24-1-2013 02:28 PM

絕對同意, 今年 ironman 3 條 line, 真係買都買到窮~
其實ceO 已經比左 57折 同59折大家了
E神 發表於 24-1-2013 02:09 PM

講得好, CEO已折實了:53:
好想要 black widow 胸像呀~~~~~~~~
E神 發表於 24-1-2013 02:26 PM

我想要佢個胸多 d
好嘢,唔關我事,又可以慳番D~~~~~~~:73:
回復 16# E神
冇喇,之前有齊舊o個4隻都放晒喇.....:76:
回復 47# coltrane
係啦,咁睇法,1:6 War Machine肯定會出晒兩隻色,
Mark47、Tony地台,就咁已經中左四款,
半可動如果出得靚,又中.......:50:
仲有Bruce Banner,真係要嚴選喇....:70:
回復  coltrane
係啦,咁睇法,1:6 War Machine肯定會出晒兩隻色,
Mark47、Tony地台,就咁已經中左四款 ...
kafai1978 發表於 24-1-2013 03:36 PM

我估 ironman 唔只得 mark 47.
相信今次係神秘的,未公佈~~~~~~:57:
我估 ironman 唔只得 mark 47.
相信今次係神秘的,未公佈~~~~~~
E神 發表於 24-1-2013 03:38 PM

師兄講得無錯,好似Ironman2咁,之前睇晒予告都無講到。
無啦啦彈隻喼神出黎真係好鬼驚喜!!
回復 53# E神
牌面show出黎都有D驚,
仲有D神秘野就大零樂喇....:50:
都係o個句.....嚴選.....:67:
半胸像,可玩性比較低,pass.......:34:
頭像被屏蔽
回復 55# kafai1978

Ironman系列,
師兄真係頂得住?:57:
一D性趣都冇∼∼1/6 is much much better
回復 52# kafai1978

係喎, 好似仲有 set Ironman Cosbaby 喎. 我訂 cosbaby 都唔訂呢個像.