Toysdaily 玩具日報

查看: 7547|回復: 20

[個人收藏] 求其影之...................舊物新入dx 創聖合体 強攻型

其實幾年前出果隻普通版一出時已入手, 果時完全唔知呢隻野係乜只係見可以合体變型先買再加上當時又接受唔到要用stand 先企到, 所以入手後唔夠一年就放左, 但之後機戰出左呢隻機体又好想買返, 不過個價已經係我當初買入時既一倍 :80:

上個月咁o岩係jp y記見到有而且起bid 價唔太貴又sf 痕bid 落左bid 最後連運費約HK18xx :78:

琴晚只係變左一個型態都已玩左我1 個鐘, 其餘兩個型態要過兩日先有時間再玩過, 所以只係得劣圖數張, 過兩日如真係有時間再開黎玩會再補回其餘兩個型態既劣圖 (因近呢兩三個月真係買左好多toys 但都未開黎玩):(

多謝收看 :64:

沙發.............................:43:

support 樓主..神圖:handshake:
:p
請問合金成份高唔高?
有冇升值潛力?
出面最平幾多?
有冇機會再販?
QC得唔得?
:64:

:45:又話收手...........
沙發.............................

support 樓主..神圖
滴滴仔 發表於 24-1-2013 12:41

神你老味 ar :*
請問合金成份高唔高? <- 直頭係硬膠膠
有冇升值潛力? <- 入397 好過
出面最平幾多? <- 唔洗$$
有冇機會再販? <- 你一日唔死一日都有機會
QC得唔得? <- 只係知唔係處女

: ...
panzer_jimmy 發表於 24-1-2013 13:15

呢盒野上個月買架 la 只係o岩o岩先開出黎玩, 仲有兩箱toys 未開:(

就係上兩個月呢幾大箱toy 攪到我要收皮 :oh:
呢隻正過普通版好多,QC又一流,我都唔捨得開黎玩
:71:依隻堅型........
神你老味 ar
bbf1125 發表於 24-1-2013 01:17 PM

我知我上得TD太多.....:unhappy:
呢隻正過普通版好多,QC又一流,我都唔捨得開黎玩
Gainax 發表於 24-1-2013 13:44

我都覺得呢隻正過普通版好多 :handshake:

ching 開黎玩 la 合体後真係好型架 :$
依隻堅型........
Warmblood 發表於 24-1-2013 13:56

唔知其餘兩個型態型唔型仔呢 :$
唔知其餘兩個型態型唔型仔呢
bbf1125 發表於 24-1-2013 02:22 PM

:love:同您一樣咁L有型
支持 bbf 兄先

我之前都出過隻普通版既 post架

等我番屋企整番好 d 死圖後,再黎抽下水:36:
支持 bbf 兄先

等我番屋企整番好 d 死圖後,再黎抽下水
benbenben4213 發表於 24-1-2013 03:49 PM

皇上個post都好正......可惜死晒圖:56:
支持 bbf 兄先

等我番屋企整番好 d 死圖後,再黎抽下水
benbenben4213 發表於 24-1-2013 15:49

多謝 benben 兄支持 :64:

原來ben兄係果間銀行做我公司都有用, 一年都會有一兩次去你地總行頂樓食 lunch, 都見過你大老細廖生幾次 :35:
多謝 benben 兄支持

原來ben兄係果間銀行做我公司都有用, 一年都會有一兩次去你地總行頂樓食 l ...
bbf1125 發表於 24-1-2013 16:33

我地 d 小職員一年都未必有一次會見到大老細:42:

又唔係最 top &#22000;班,不是唔見好過見啦,見親實無好野:51: