Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 特攝 Revoltech Bat Mobile

回復 189# khwong67
回復 188# mushroom

假期陪屋企人,兩星期後才有{:1_229:} 時間影...{:1_197:}
仲未收到call, 不過都要星期六先有時間出去拎了~
回復 197# jeffloh

記住出相 {:1_218:}
回復  kevchan1103

我都未有call
ching你又訂左? 今個月大出血
edmondphk 發表於 29-3-2013 01:45 PM

係呀,訂左迷彩版,期待中~
係呀,訂左迷彩版,期待中~
kevchan1103 發表於 29-3-2013 08:27 PM

我都係訂迷彩, 未有call
我都未收到call, 不過我頭先貢左上去孤仔拿了。
我都未收到call, 不過我頭先貢左上去孤仔拿了。
福佳 發表於 29-3-2013 10:35 PM

咁我星期二拿一定有貨吧
孤仔未有call,今日上去有單可取,迷彩要自行QC
孤仔未有call,今日上去有單可取,迷彩要自行QC
TsChoi 發表於 30-3-2013 01:01 AM

黑色不用QC?

迷彩有甚麼要留意?
回復 204# mushroom
黑色QC OK
迷彩D格仔有少量出界,睇左兩三盒都係咁,我未開迷彩,不過少量出界個人接受到
勁正!!!........
外裝手工上色都ok,係有少少膠味(唔知可唔可以噴消光?)
車碌附近d翼可動,碌既可動性亦一樣好高

但.......可能我真係後知後覺
呢架野真係一架figure,原來個碌係唔識行{:1_206:}
作為一架車既可動性完全無左,咁個碌整到可動性咁高有咩用?:72:(扮賣點?)
呢個位真係好失望:42:

可能玩開mazie個架,對比返呢架山口個落差真係好大
希望咁多位ching唔好淨係比佢個樣呃到
回復 207# spy.v

個轆高可動,但完全唔可以好似普通車仔咁推:DD唔係咁抵死?!

但係全部轆都唔轉得?啤死咗?

但...... ...
spy.v 發表於 30-3-2013 09:28 AM

下,咁真係俾佢fake哂:60:

但...... ...
spy.v 發表於 30-3-2013 09:28 AM

我都係上個月買左部Mazie,除了Size同不可開合,真係一件好物。

都預左山口唔會有得行,至少佢唔會著燈。

所以買山口只係因為可以開合,叫做同Mazie各有各好,無諗過取代Maize。

而因為Maize係黑色,所以只訂山口迷彩。

當然,作為一架車,不可以行係爭一點。