Toysdaily 玩具日報

[新品消息] [頭POST 新圖加series 2 名單UPDATE!] Iron Man 3 Marvel Legends 有圖啦!!!!!!!

動作真快~
包裝圖來了!!!

毎次看完宣傳樣圖跟隨便亂拍的實品圖

都覺得孩子寶宣傳樣圖拍成那樣根本是要毀滅自己的產品

實物色澤看來好多了:(
回復 29# avengers2012

個回覆係咪同另一個掉轉咗:?我係奇怪WAVE1一隻電影版都無?以往都係movie series,係咪同今次叫marvel legends有關?

如果WAVE2係擺係電影上時出就好,起碼唔洗睇的係電影版;買來玩只得漫畫版…不過而家出乜都未知; WAVE2應該全電影版!

上次喪鞭好似無出6寸,今集滿大人會唔會都唔出6寸?
http://www.youtube.com/watch?v=JVxL4SUjtgM

已經有包裝圖 大家可以睇下:71:
set入決定:52:
回復 33# charice1219

超快!!:D
入硬! D色水真係好靚~
好毒下:50:今次又要比錢了
唔錯唔錯!有埋Tony 頭就好喇
個baf頭呢????
回復 37# quincy

要等WAVE2,仲有對手:he:唔知邊隻跟個頭,可能MARK8;儲唔齊當波踢都好:DD
回復  avengers2012

個回覆係咪同另一個掉轉咗我係奇怪WAVE1一隻電影版都無?以往都係mo ...
ChrisLamXYZ 發表於 24-1-2013 11:38 AM

6" Wave 2 應該出 movie mk 7 + 8 + 愛國者。
6”喪鞭,滿大人&黑寡婦,唔方會有。
http://marvelousnews.com/index.php?catid=289&itemid=15699
包裝圖更新~
今年要被漫威宇宙轟炸錢包了:^
出漫畫版仲大獲!冇得避!隻bleeding edge armor好正!
雙人包那款有金屬上色!!!
那這樣收了也比較甘願呀~~~
之前一隻Hasbro iron man都冇入過, 依家係時候了~~~

http://marvelousnews.com/index.php?catid=289&itemid=15704
已開實物圖~
頭POST 多圖update!!!:71:

回復 39# avengers2012

希望係 COMIC VER 滿大人&COMIC VER黑寡婦 同COMIC VER鍋密仙:43: