Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 6月 魂 Shop 限定 SHF 幪面超人 Cyclone(官圖P2)

除咗色同腰帶外,一模照copy連特效件都唔畀,笨大你好嘢~~~:$
有如強盜一樣...:38:
回復 28# toy4jeff

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQAQQJr-pMBjWV5U6foV8K1SwZCBFf2IBtwHRQVwRes80yIeAH0ftHxy2H5ww

我SEND唔到LINK
正呀!必入呀!!!:67:
回復 33# peterseed

Thx! 睇左! :66:
原來都係得1邊有披風
仲以為會有2邊:67:
咁我有CJ就夠lu
慳返慳返:66:
dark decade有興趣D
TsChoi 發表於 23-1-2013 03:31 PM
早知唔買joker,本來準備收山,點知出個cyclone,仲有之後既dark decade,死得人多!!
decadevss 發表於 23-1-2013 11:54 AM
回復  peterseed

敢問師兄隻 dARK dECADE 係點架? 有無圖睇?
toy4jeff 發表於 24-1-2013 02:17 PM

邊鬼個又叫我呀? 我收咗柴好耐啦~~~~~!

(純屬玩笑, 並非真正笨大搶錢之作.)

bigjohn2hk 發表於 24-1-2013 10:07 PM

自改正野!!本都無期待過笨大會比埋特效件,但起碼都比埋個台同joker齊一set啦!!

bigjohn2hk 發表於 24-1-2013 10:07 PM

你搞到我手痕痕想改...
如果唔係"魂shop"限定係"東映"限定,或者會諗下買唔買
做咩會多左 D 白邊
又成語動畫廊 , 教人咩叫 '畫蛇添足'
回復 41# 玩具

我又覺得D白紋幾靚
話哂個帽都用左N次,基本上eleternal, skull, W 既身體都幾乎一樣,而且每一款都出過2隻或以上 Orz
期待出Heat,Luna,Metal,Trigger,Fang Metal,Fang Trigger~~~:66:
期待出Heat,Luna,Metal,Trigger,Fang Metal,Fang Trigger~~~
pein 發表於 25-1-2013 10:57 AM

不如出Fang重好!?:he:
不如出Fang重好!?
bigjohn2hk 發表於 25-1-2013 03:40 PM

漏咗單fang添~~~~~~~~:DD