Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 5月 ULTRA-ACT 超人之父(官圖P2)

有圖有真相:shiny:
yen價就算去返85,基本都仲係3魚之下
之前死命同人搶訂,比我搶到隻3魚之下
cergo 發表於 24-5-2013 14:25

請問計埋寄香港運費未?
請問計埋寄香港運費未?
人仔貓 發表於 24-5-2013 05:55 PM

未計嘅,網購價ultra act系列可以做到26%off,運費另計,用EMS估計要¥1000,快夾妥,掛號Sal平一半但慢啲,唔掛號嘅冇得track唔建議用!不過大前提係你要夠快先買到呢個系列,一般半小時之內已完賣!:38:

我其實咪係今次鬥快按掣好彩成功左其中一個囉...

今朝剛剛結算完:(for ref. only)
Subtotal 3,520 JPY
Shipping 1,240 JPY (EMS)
Grand Total 4,760 JPY

所以實際匯番港紙都要HK$38X倒好難3魚以下...
其實Unregistered都ok.我用過3次,都冇寄失
其實唔洗咁貴,我今次仲有shf,sic,figma,robot魂,再加朋友既貨

用ual reg.根據經驗3~40蚊運費就ok

只要每張單大約係呢類1比12,十盒左右既量,就一定唔過50一盒
我都係日網訂左.... 1,240 JPY (EMS)單寄好貴
我仲訂左兩隻SIC OOO PUTOTYRA  + 重高達 = 4,600 JPY (EMS)
爸爸份量驚人{:1_225:}
算了, 小弟性急, 六魚敗了, 自我安慰, 有得揀下!
我其實咪係今次鬥快按掣好彩成功左其中一個囉...

今朝剛剛結算完:(for ref. only)
Subtotal 3,520 JPY ...
人仔貓 發表於 24-5-2013 07:00 PM

買得少運費係好金吓,因為外面紙皮箱重,所以最好夾貨買,一係自己買多幾樣,一係幫朋友買分擔運費比較化算,不過ultra act昭和呢個系列加埋運費都係抵,上面有師兄已報價6魚,佐菲、太郎同七仔相信都唔慌平!我就重要等埋隻黑獨角先有得玩…:$
我都係日網訂左.... 1,240 JPY (EMS)單寄好貴
我仲訂左兩隻SIC OOO PUTOTYRA  + 重高達 = 4,600 JPY (EMS) ...
captaintam 發表於 24-5-2013 11:22 PM

其實唔急玩咪鬼用ems
因為ems來到香港都係香港郵政派送
用air xxx慢2,3日,個價錢平好多
其實唔急玩咪鬼用ems
因為ems來到香港都係香港郵政派送
用air xxx慢2,3日,個價錢平好多
cergo 發表於 25-5-2013 12:17

咁請問air xxx係用邊間派送,因為我都覺得香港郵政服務麻麻...
THZ~
[quote]咁請問air xxx係用邊間派送,因為我都覺得香港郵政服務麻麻...
THZ~
人仔貓 發表於 25-5-2013 12:55 PM [/quo2te]

施主好抱歉,4種都係經香港郵政
之不過ems會經特快專遞果條eam,可以安排派多一次
回復 62# 玩具日報記者
父親節快樂 ~~ {:3_144:}
please advise where can I order online, really thanks
please advise where can I order online, really thanks
angelheart 發表於 26-5-2013 10:03 PM

可以試以下網址
http://www.amiami.com
http://www.anime-export.com
http://www.hlj.com