Toysdaily 玩具日報

查看: 18955|回復: 23

[個人收藏] chan12's Collection! (大阪斬獲~P.2)

第一次發帖, 請各位同好多多指教! (拍攝技巧有限~請見諒:()

夢想成真既玩具櫃~! (向下次double size目標努力中!)

用血汗鋪砌既不歸路.......:70:

魔戒隊路過!

GAMERA 部隊!

處變不驚嘰嘰兵........(真的不要得罪他們!)

山頂既朋友~

另類收藏Absolut Vodka~:p

多謝收看~: ~下次再會!
巧靚既櫃同擺設....支持師兄.....:35:
山頂既朋友.....會唔會好多麈呢?
Lego house 係好野,但教堂,戲院未入,又未有位?
Other thing is good !
CHING 就好啦, 幾間屋仔D 價都升到上天喇, 我淨係得 PET SHOP, SHOP, 同FIRE STATION 咋, 黎緊 THEATRE 都好正
天花果啲觀眾好搞野 :x
:71: very nice collection, 支持:43:
wow, 樓主嘅收藏真係好吸引呀..........仲有好多Lego呀......件件貴野~:shiny:
多謝大家支持欣賞! :$ 但遠遠不及各位既收藏!
近期都係專注收藏LEGO街為主! 只欠戲院...其他都未有時間砌出嚟~ 加上無位! 正計劃將玩具櫃加大, 盡量延長LEGO街既連續性:shiny:
回復 3# nela

出奇地山頂既朋友唔"痴"塵~! 一年掃一次 :78:
lego好正~~ :71:
個假天花擺得好靚。~~~~
最鍾意你個天花~~
不錯既收藏~特別係樂高街~~想問問一間屋地板估幾大???
我真係最鍾意你個天花~~~~~~!!
處變不驚嘰嘰兵........(真的不要得罪他們!) 都好得意搞笑!!