Toysdaily 玩具日報

[Hot Toys] DX-03 Michael Jackson BAD "Your Butt Is Mine"

唔值得高追,DX嚟講太少配件,而且上色不及現時HT新品水準。
catcat 發表於 21-1-2013 10:14 AM

所以一直忍手到而家都無買
就我自己而言,只希望有MJ玩
唔值得高追,DX嚟講太少配件,而且上色不及現時HT新品水準。
catcat 發表於 21-1-2013 10:14 AM

講真以MJ嚟講又唔算少配件,但相比而家D新產品技術上係差D,個樣亦唔算太似

By the way,cat 兄D相真係好正!!
進! 貓大可以成為新一代dancing king!
thiam 發表於 21-1-2013 02:26 PM

謝賞面,小弟自己跳舞不行,只識攬著女友跳慢舞(順便抽水)
呢隻真係正到無朋友 , 當時開訂無訂到 , 結果要後追  所以下次再出 mj 既 dx 一定會飛去訂 !! 爭d漏左 ...
dvddvdhk 發表於 21-1-2013 09:17 PM

後追都應該不太貴MJ 12"一向都算平,無乜起落。
睇完d相好down! 隻smooth criminal仲未有影!落訂仲要等一年半載,我就死喇,仲唔出!
BigOil 發表於 21-1-2013 09:19 PM

玩住舊野先囉~

THRILLER抵玩,買嚟止痕一流。
相已好似跳緊咁,正
nela 發表於 21-1-2013 11:17 PM

感謝師兄讚賞。:64:
貓大正相!支持!
EDMONDLUN 發表於 21-1-2013 09:34 PM

多謝賞圖支持~
講真以MJ嚟講又唔算少配件,但相比而家D新產品技術上係差D,個樣亦唔算太似

By the way,ca ...
Dr.AL 發表於 22-1-2013 09:04 AM

多謝讚賞先。

DX03雖然有多一件上衣更換,但最覺不足的是得一個表情,影完呢SET更覺,因為MV裡好多POSE都是張口大叫的,如果多加一個表情(就算係換面都好,可玩性即時陪增。:64:
Nice photos, thx for sharing:71:
後追都應該不太貴MJ 12"一向都算平,無乜起落。
catcat 發表於 22-1-2013 10:16 AM

都吾係呀 , 我追左 @))) :help: 不過心頭好呢樣野係無價既 , 到呢一刻都好滿足 !!!
好圖!:71:
當年冇訂,不過有朋友團訂訂多左,(^)讓左隻比我
如果唔係又少隻好物:67:
Not bad, but I like Michael Jordan much more than Mchael Jackson.