Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Garycharm

[個人收藏] 2012 年 12 件心愛好玩具

good review

only hate hottoys & 3A...
今年年结人真的不多。而今年上來TD的人應該是少了。
gazza1211 發表於 19-1-2013 01:27 AM

玩玩具的人多了,不過恆常出玩評的朋友的確少了。
:unhappy:

我喜歡Maketoys 建造派
金魚光1 發表於 19-1-2013 02:34 AM

呢隻好難唔鍾意~~~~:71:

嘩! CHing 好正既包膠呀! 我都係早兩個月前忍唔到手高追架炒價入隻 VB-6 Monster, 仲要係二手普通版! 兩年前 ...
hondacl7 發表於 19-1-2013 03:03 AM

VB-6 有跳過樓咩?!我唔信!:angry:

I got 4/12!

Wish you got more at 2013!
Douglas.M.Saint 發表於 19-1-2013 09:44 AM

閘住反彈!:blame:

S.F.Monster 三頭龍 好多人接受唔倒既...
可能係佢個售價嗟....
人仔貓 發表於 19-1-2013 09:49 AM

賣 6舊水,咁大隻,運費都要啦~~~~
不過玩具o既o野,始終冇愛就唔會入~~~~~~~

:76:

哇...全部正野呀
iamfinethankuuu 發表於 19-1-2013 10:07 AM

都是我的心愛物嘛~~~~~~~:D

我也有你其中3樣,VB6,EX黑三一,JOKER
乜VB6炒到好高咩?
nela 發表於 19-1-2013 10:08 AM

大大有品味。
VB-6 對我o黎講真係好貴~~~:60:

魔术兄买的东西越来越高端~
靓相啊!
小恩 發表於 19-1-2013 01:09 PM

謝謝小恩兄。
的的確確,近來我會少玩變形金剛,留 D 錢玩件大D o野~~~:51:

魔魔乜連3A都玩埋呀??!
sundaydriver 發表於 19-1-2013 02:04 PM

靜靜雞話你知,
我竟然覺得3A 好玩過 HT。:$

Maketoys 建造派,感覺就好好玩!
hi600gg 發表於 19-1-2013 06:00 PM

好玩!好睇!
個人強烈推薦!

:love:

多玩平野的我,只有當中的昆霸
嘉豬 發表於 19-1-2013 07:02 PM

不用比較平貴,自己喜歡就好了~~
:73:

小弟依家較平價既細隻玩具,所以一隻都無呢
不過d相真係好有feel
timothy276217 發表於 19-1-2013 07:36 PM

好忍耐力啊!
又,謝謝 Timothy 兄常常支持。

:64:

最近只玩hottoys,avengers系列
之後就係megahouse既魔動王
joshuakit 發表於 19-1-2013 08:05 PM

我仲等緊 Avengers ~~~~~~:26:

Thanks for sharing!!!!

若只談玩具的誠意及質素,Robot 魂昆霸會是我2012的第一位。
還記得只是行 ...
fktuen 發表於 19-1-2013 08:27 PM

大大玩得好有 Heart 。

同意,
一件玩具有冇心,真係一拎上手就知!:handshake:

good review

only hate hottoys & 3A...
ygat2005 發表於 19-1-2013 08:49 PM

謝謝,你有沒有 12" ?
是否玩自組?:shiny:
係香港街鋪就真係唔知, 但係日網就要跳樓清貨好似架 Macross Quarter 咁, 我記得果時都心郁郁見特典版都係一萬 yen 樓下 (原價好似係萬八 yen), 但係 shipping 要五仟 yen, 所以冇買...:unhappy:
好鐘意樓主隻JOKER!做得好精緻 多謝分享:71:
架 VOLKS CAMPER VAN 正到呢 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
靜靜雞話你知,
我竟然覺得3A 好玩過 HT。
Garycharm 發表於 21-1-2013 01:10 PM

ThreeA的確比HT好玩, 因為您不會介意她粗糙, 露關節, 外型不合比例, 而會專注地扭佢, 擺不同的POSE.

3A外拍更加好玩, 帥兄有空可以一試.
MAKETOYS 建造派一直是小弟的怨念物, 可惜太大了家裡不能DISPLAY...:help:
頭像被屏蔽
:@ 乜原來有個咁正既 post 架, 如果唔係搬左過黎情報我都唔知 :(

我舊年都sf 痕入左部b 記 yf-29, 玩完後又上左癮入埋隻vf-25g, vf-171 同埋yf-29 30週年版 :80:

逆轉王同三冠王真係cm's 咁多產品中數一數二既作品 :78:
woo~~~~~~~~~~市場區歡迎你~~~~~~~~~~~~:43:
good post~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nice choices.  support.

Thx for sharing! 樓主推介中,小弟一隻都無,尤甚羨慕&鍾意 3A 耶穌,我記得此品兩年前已出,樓主那隻是否新色再版?